Disoriented without you

maj 14, 2014

För några inlägg sedan skrev jag om hur vi inte hörts på ett ganska långt tag. Hon hörde sedan av sig, ett par veckor senare. Hon hörde av sig för att delge mig information, och sedan förklara att hon inte ville prata mer om det. Jag kände mig lite förvirrad av det, och avståndstagandet gjorde att jag inte visste om hon ville prata något med mig, om jag inte fick skriva något… När hon lade all information i famnen på mig så väckte det så sinnessjukt många tankar, samtidigt som jag knappt visste vad jag skulle säga… framförallt för att hon inte ville prata om det med mig.

Jag fick en känsla av att hon inte ville ha någon mer kontakt med tanke på hur snabb hon var att säga till om det och hur avståndstagande hon var. Att hon på något sätt ville få berätta och få sista ordet och sedan vara nöjd.

Det gjorde mig ledsen såklart. Därför blev jag på nytt förvirrad när hon kort därefter gjorde ett nytt litet kontaktförsök genom något som gör mig glad. Då visste jag inte riktigt vad hon ville, men det avbröt hon efter ett par dagar utan att säga något… jag förstår inte alls.

Jag vågar inte skriva något med tanke på hur tydlig hon var att hon inte ville prata med mig om det hon ändå delgav mig, och i och med hur tydlig hon var i vissa andra avseenden.
Om jag har svårt för det sociala spelet normalt, så blir det inte lättare när en person tar avstånd från kontakt med mig och inte heller själv inbjuder till något.

Jag får tolka det som att hon inte vill ha någon mer kontakt med mig och att jag inte bör störa henne på något sätt.

Men jag saknar henne… så som livet är så saknar jag henne så galet mycket. Varje dag, varje minut. Hennes röst, hennes lukt, hennes omtanke, hennes skratt, hennes…. allt…

Att livet kan vara så tomt sedan hennes kärlek försvann, att man kan vara så vilsen utan den.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: