Hmm.

19 svar till “Home”

 1. Johanna said

  hej.
  Tror inte att du kanske kommer att läsa det här, eller ännu mindre ta till dig det.
  Jag har läst en stor del av din blogg och du ska veta vad jag beundrar dig, din förmåga att skriva, din styrka att stanna kvar.
  Vem är du?

 2. savannah said

  Kära du!

  Jag har läst din blogg. Och även om du inte tror mig så är det som att jag själv hade kunnat skriva varenda ord av den. Jag ser också min ensamhet och min oälskbarhet som en sjukdom och ett handikapp och jag brukar också önska att jag åtminstone kunde referera till en enda romans, förhållande.
  Jag känner igen dina argument och jag har det lika svårt som du. Jag kan inte acceptera det, men känner precis som du att jag inte vill leva ett såhär tomt och öde liv. Vad är det för mening om ändå ingen någonsin vill ha mig.
  Ofta får jag höra om folk som mår dåligt, är sjuka eller deprimerade men ofta har de någon partner som är med dem i detta, eller så har de haft eller kommer till att få.
  Jag ser folk som är tio-femton år yngre än jag har det ena förhållandet efter det andra och så kan de säga till mig att du, det kommer…
  Det kommer aldrig komma. Har det inte gjort det nu så tror jag inte att det kommer sen heller.
  Du får gärna skriva till mig. Vi befinner oss i samma situation och det verkar som vi är lika rädda för att göra slut på allt.

  • alexandra said

   Måste bara berätta att jag var nästan 40 mår när jag träffade min stora kärlek och soulmat. Vi fick vara tillsammans i bara några år innan han dog helt oförberett för mig i somras.
   Jag trodde jag var känslomässigt störd innan jag träffade honom men det var jag inte visade det sig.
   Det är inte för sent för er..för mig dock…

   • Virulence said

    Jag beklagar verkligen förlusten.

    För sent… för sent är det väl aldrig, men det i sig betyder inte att det kommer att inträffa ändå. Vissa får ju trots allt aldrig uppleva kärleken. Men att säga att det är ”för sent”, även om man är 69 år, det vet jag inte om jag håller med om.

    Det är inte för sent för dig, och inte för sent för mig, men det garanterar fortfarande inget.

 3. Virulence said

  Johanna: Hej
  Jag läser precis varenda kommentar (förr eller senare), jag försöker ta till mig alla ord och jag svarar på alla kommentarer som bara bemöter mig med åtmisntone en liten respekt.

  Och tack för dina ord, jag lovar att de värmer mitt hjärta en hel del, kanske mer än du tror.

  Vem jag är? Jag är ingen alls..

 4. Virulence said

  Savannah: Känner igen många av dina tankegångar.. men det förvånar dig nog inte. Jag tycker inte om att se saker svart och vitt egentligen. Och jag känner igen orden du sammanfattar med ”det kommer..”, det brukar vara många klyschor, jag brukar själv sammanfatta det med en av mina favoriter (alltså en av de sämsta klyschorna) ”efter regn kommer solsken”.

  Ja, för de flesta är det säkert så, att efter regn så kommer det solsken, och jag klandrar dem inte för att de tror på det, för det ÄR ju verkligen så för dem. Men samtidigt måste det ju också vara så att det finns någon.. några.. som det inte passar in på..

  Jag har ingen kristallkula, så jag kan inte säga med säkerhet att morgondagen har samma mörker att erbjuda som gårdagen, kanske finns det ljus även för mig, det vet ju inte jag. Men jag tvivlar skarpt på det, det är svårt att inte göra något annat..

 5. KÄRLEKSKUGGAN said

  har du testat att flytta från sverige.. till en gladre varmare mentalitet där folk lever för att umgås, vara med varandra”`?? det finns sådana ställen.. jag känner inte igen mig själv känslomääsigt när jag är i en by..lång borta från sverige.. så mycket kärlek jag fann där..

 6. Virulence said

  Kärlekskuggan:

  Det har jag inte. Kanske skulle det funka, jag tror dock inte att en liten by någonstans långt borta skulle varaför mig. Jag är ingen storstadsmänniska egentligen, men jag tror inte att en liten by i ett nytt land skulle passa mig som människa.

  Däremot själva principen att flytta till en ny stad, även i Sverige, är jag öppen inför.

 7. Johan said

  Vad är det för symbol du har som avatar? Såg den i en film på en låda med medicinskt avfall eller nåt. Kom genast att tänka på din blogg, inte illa menat då, kom bara att tänka på den.

 8. Virulence said

  Jag tog inte illa upp på något sätt, speciellt som du är på helt rätt spår.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Biological_hazard

 9. Lisa said

  Du verkar lite bitter och på de vänner du får. Alla som svarar är inte perfekta. Ibland har man andra saker som tar up tiden.
  Samtidigt ska man veta att självmordstankar inte är speciellt ovanlitgt, jag har haft dem av och till i 30 år nu. Lever fortfarannde. Och kommer troligtvis göra så ett tag till. Men man får akta sig, ibland är det nära att man slinker dit och gör slag i saken och gör det som man egentligen vill…få ett slut på detta lidande. Samtididigt så är det bara en känsla som man vill få slut på, och det är ju ingen vits att fixa till en känsla som man ändå inte kommer att känna när man är död…..stay alive

  • Virulence said

   Tänker du på kommentarer som skrivs här i bloggen? Jag förstår inte riktigt vad du menar med vänner. Men jag känner sällan en bitterhet inför något i de kommentarer jag får här på bloggen. Ett antal gånger har jag blivit lite less/irriterad, men det har varit en handfull gånger, om ens det. Den största majoriteten av kommentarer har jag inga problem med alls.

  • Virulence said

   … men jag kan väl tillägga att, jag vet ju inte hur mina kommentarer uppfattas av andra. Men verkar jag bitter i mina kommentarssvar så är jag nog helt enkelt dålig på att förmedla hur jag egentligen känner/reagerar i just kommentarsform.

 10. Lilo said

  Tack för att du delar dina tankar med världen. Jag läser.

 11. rydells said

  Jag måste säga att det känns som att jag precis läste någonting som kommer från mitt eget huvud.
  Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, men det sa *klick* över nätet.

  • Virulence said

   Jag antar att det var det uttömmande ”Hmm.” . . . 😉

   Nej men, jag beklagar om du känner igen dig i min blogg… men jag uppskattar att du lämnade en kommentar.

   • Angelica said

    Jag menade självklart hela alltet.
    Jag kan inte relaterar till allt, men till 85%. Du verkar vara en väldigt intelligent människa.

   • Virulence said

    Mjo jag förstod det, tyckte bara det var en lite rolig kommentar när det enda jag har skrivit här är ”Hmm.” 😉 (jag var väldigt trött i går, därav att jag kanske fann humor i konstiga saker)

    Jag tror inte att det finns någon som kan relatera till allt, och det är nästan så jag hoppas att det inte är så, allas livsöden skiljer sig nog ändå i viss mån.

    Tack för dina snälla ord i alla fall, de värmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: