FML

april 27, 2012

Det blir bara värre och värre. I mitt förra inlägg skrev jag att det var längesedan så mörka tankar hälsade på mig. I dag är det värre. Egentligen har jag hållt näsan helt okej ovanför vattenytan sedan dess, det har inte varit särskilt bra, men inte riktigt lika dåligt.

Tidigt i dag på morgonen när jag skulle gå för att hämta vatten såg jag min kollegas ryggtavla, hon jag fått känslor för. Jag vet inte om mitt hjärta stannade eller om det slog så hårt att revbenen vittrade sönder, men bara åsynen av hennes ryggtavla gjorde mig glad och ångestfylld på samma gång. När det sedan var dags för fika insåg jag att jag kunde se till så att åtminstone en kort del av fikat var samtidigt som hon hade fika. Där och då, precis innan jag skulle återgå till arbetet hintade en annan kollega till henne om en fest där ”någon” också skulle vara…Jag lyssnade inte särskilt lång stund innan jag gick (vilket jag ändå var tvungen att göra).

Därefter har dagen varit en mardröm, jag gick ned till lunchrummet lite senare för att äta och försökte göra det men det gick inte. Jag hade ingen matlust och har det inte nu heller. Jag tror jag kan känna magen värka, att jag egentligen är hungrig… jag kan bara inte få i mig någonting.
Arbetet efter den där händelsen var i princip omöjligt. Jag fick en ganska stor uppgift att genomföra som dessutom var rejält omständig (nästa gång snälla kollega, fråga mig innan du gör något som jag egentligen ska göra, så slipper jag reda ut det sedan), men jag kunde bara inte fokusera. Jag hann med en hel del (i och för sig lade jag också ned ett antal timmar på det), men tankarna var så splittrade att jag verkligen inte kunde tänka på jobbet under stora stunder. Jag kunde inte tränga undan alla jobbiga tankar.

Att det alltid blir såhär, att jag alltid misslyckas, att det aldrig är någon som får intresse för mig utan bara jag för andra, att det är så svårt att se varför man ska leva när det nästan aldrig känns bra att göra det, men väldigt ofta känns dåligt att leva.

I dag kommer jag försöka dränka mina sorger med alkohol, jag vet det, och det skulle inte förvåna mig om det blir precis tvärtom i slutändan, att det bara känns sämre. Jag dricker ganska sällan, men när jag mår riktigt riktigt dåligt blir alkoholen ändå en utväg… en dålig utväg… men utan andra alternativ så blir det ändå den väg jag väljer.

Med tanke på att jag säkert inte får i mig så mycket näring i dag så behövs det nog dessutom mindre alkohol än normalt sett.

Annons

6 svar till “FML”

 1. Lissie said

  Åh, livet alltså. Känner med dig och känner igen mig. Jag försöker hitta något slags hopp, hoppas att du kan göra det med! Det är som vanligt ingen tröst men vi är fler i samma sits, och någon gång måste det ju kunna bli annorlunda. Kram!

  • Virulence said

   Hoppet är väl det enda som egentligen håller mig levande. Jag tror jag har skrivit det någon gång i bloggen att vissa påstår ibland att hoppet har ”övergett dem”. Jag känner igen känslan på sitt sätt, men jag kan inte köpa att det är sant.

   Om jag inte ens hade något hopp, någon slags dröm om att det kunde bli bättre… då kunde jag väl lika gärna ge upp? Sluta leva?

   Tyvärr är det också det där ouppfyllda hoppet som så ofta leder till de jobbiga känslorna…

   Kram!

 2. Lilo said

  Det är lite konstigt kanske, men när man följer något annans historia såhär så blir det en del av tankarna även om man inte känner personen ”i verkligheten”. Så jag tänker på dig och hoppas att de mörka molnen du har nu snart skingras och låter solen lysa.
  Kram =)

  • Virulence said

   Tack för din fina kommentar. Hoppas gör jag med, och jag hoppas solen kommer lyser på dig med. (och som av en händelse, precis när jag skrev det så sprack solen upp genom tjocka gråa moln rätt över ansiktet på mig och bländade skärmen)

   Kram!

 3. The Face Of My Heart said

  ”glad och ångestfylld” ja, exakt så… vet exakt hur det känns. Älskar din blogg för övrigt. hälsa på gärna..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: