Ensamhet, sånär som på tankar om…

juli 3, 2015

Känslan av ensamhet fullkomligen trycker sig över mig i dag, mer och mer, starkare och starkare. Att den gör det just i dag är både logiskt och lite ologiskt. Ensamhetskänslorna landar oftast i saknaden av kärlek, och kanske inte så konstigt vid den tjej jag senast hade känslor för via jobbet. Inte så konstigt dels för att jag sett och hört henne en del, något mer än vanligt på jobbet men också för att det är den tjej jag haft känslor för senast som jag också ser eller hör relativt regelbundet.

Så sagolikt vacker och så sprudlande härlig tjej. Och nu kommer jag varken se eller höra något från henne på ett antal veckor. Det borde inte påverka mig så mycket som det gör, av så många anledningar. Dels var det längesedan jag fick känslor för henne från första början, dels ser jag henne ganska sällan på jobbet, och pratar med henne än mer sällan nuförtiden. Jag har accepterat att jag aldrig skulle kunna få en tjej som henne, jag har både drömt, krossat mina egna drömmar och drömt igen om henne, det har gått så lång tid så jag borde verkligen inte påverkas så här av henne…

I dag såg jag henne bara en enda gång, i några sekunder när hon vackert sommarklädd hon kom gående utanför mitt fönster på jobbet… så varför sitter hon fast i mina tankar? Varför kan jag inte sluta tänka på henne?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: