En tom söndag

mars 1, 2015

Livet fortsätter i ungefär samma takt som alltid och den där saknaden av att ha någon finns alltid där, men är som jag ofta påpekar mer påtaglig i vissa stunder. Den här helgen har det känts lite extra ensamt, jag har tänkt mycket på tjejer jag haft känslor för, tänkt på obesvarade känslor, tänkt på hur jag vill vara tillsammans med någon, men det finns inte någon som vill vara tillsammans med mig.

Jag känner den där längtan. Påminner mig om känslan av när jag ser att mobilen blinkar lila, när det skrivits något till mig på den där appen… hur det nästan blir som att jag slutar andas och bara hoppas att det ska stå de ord jag vill läsa. Jag hinner faktiskt bygga upp ett hopp, även om det är svårt nuförtiden att bygga upp något hopp så just då när mobilen blinkar till på det viset så börjar jag hoppas… hoppet infrias aldrig.

Jag läser, hör, ser, destruktiva förhållanden… jag börjar fundera varför sådana ges chans på chans men jag inte ens är värd att försöka med. Så försöker jag hålla bort de tankarna, försöker att inte analysera det för mycket, jag vet att jag inte gillar de svar jag kommer fram till… men det är svårt.

Jag tänker miljoner tankar om livet och ensamheten, men det är på precis samma sätt som om jag inte gör just det, för jag gör det i min ensamhet.

2 svar to “En tom söndag”

 1. Alta Vista said

  Kära vän,
  Dina texter är berörande. Du berör säkert många som liksom jag själv googlar runt på ”olycklig kärlek”. Det finns verkligen möjlighet att få hjälp! Dina tankar om dig själv är det som hindrar dig från att leva ett gott liv, inte du själv. Terapi is the answer, dude. Det kan ta tid men du kan slippa det ok av självförakt som du släpar runt på.
  Jag själv tycker att schematerapi verkligen hjälper när man hamnat i svåra livsmönster. Jag lovar dig, allt kan bli så oändligt mycket bättre.
  Kram från en som blivit hjälpt

  • Virulence said

   Tack för din kommentar.

   Jag vet inte själv exakt vad som hjälper, men jag har pratat med någon professionell de senaste månaderna. Det har känts fint även om jag inte än kan påstå att jag mår så himla mycket bättre av det. Dock var det något… tidsbegränsat kan vi väl kalla det, så framöver kommer det bli någon annan liknande lösning (tror jag? Jag förstår inte riktigt skillnaden på alla olika möjliga varianter av professionell hjälp).

   Jag gillar dock att du uttrycker dig i ord om ”möjlighet” och att det ”kan” bli bättre, och inte skriver att det ”kommer” bli bättre. Jag vet att det blir bättre för de allra flesta, jag vet också att det inte alltid blir bättre för alla, vad som gäller för mig får framtiden utvisa. Tack än en gång för dina snälla ord.

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: