Omöjlig att älska

februari 15, 2015

Jag känner mig ganska uppgiven för tillfället, det känns som att jag aldrig kommer träffa någon och det är väldigt svårt att se varför en tjej skulle ha något som helst intresse av någon som mig. Jag drömmer och fantiserar om kärleken men det är samtidigt svårt att leva med en så stark vilja efter det när jag samtidigt inser vilket missfoster jag är och hur det verkligen inte går att älska mig, går att vara kär i mig, går att vilja spendera sitt liv med mig.

Det känns som att de egenskaper jag har duger till att vara vän (nätt och jämt, för jag kan ju inte direkt skryta med särskilt mycket vänskap) men absolut inte till någon kärlek… hur skulle någon kunna älska mig och faktiskt vilja vara tillsammans med just mig?

Det känns så frustrerande… att inte vara älskad för den jag är. Jag försöker vara en bra människa men det känns inte särskilt önskvärt.

Det är nog helt enkelt omöjligt att faktiskt älska mig, att vilja vara tillsammans med mig och drömma om en framtid med mig. Jag är inte bra nog, det finns alltid bättre alternativ.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: