At the moment

november 23, 2014

Jag skriver ganska sällan på bloggen just nu. Det har mest att göra med att jag aldrig känner att jag har energi, ork till att skriva. Ibland känner jag att det finns saker jag skulle vilja få ur mig men energin finns helt enkelt inte där. Utöver det har jag mått lite sämre i allmänhet de senaste veckorna, eller om det kanske är senaste månaden.

Livet känns väl mer eller mindre alltid ganska meningslöst, men den senaste tiden har de känslorna varit än mer framträdande. Jag känner dessutom ganska stark ångest över vissa saker för tillfället vilket brukar få min dödslängtan att växa, en dödslängtan som i viss mån redan blivit mer påtaglig av mitt mående. Den där ångesten och illamåendet är helt enkelt ingen bra kombination av känslor.

Så livet just nu och den senaste tiden består mest av att kännas poänglöst/meningslöst och att känna sig som en totalt värdelös människa.

 

Annons

3 svar till “At the moment”

 1. Lissie said

  Jag vet att det är svårt men snälla du, det kan bli så mycket bättre för dig om du iallafall går till vårdcentralen och berättar lite om hur du mår. Det finns människor som bryr sig, jag lovar!

  • Virulence said

   Jag har inte gjort precis så, men den senaste tiden har jag faktiskt pratat med någon. De pratstunderna känns bra, sedan om det blir bättre i slutändan, det återstår väl att se.

 2. Lissie said

  Men åh, vad bra! Ja, hoppas att det hjälper! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: