Meningslöshet och andra vanliga tankar

oktober 25, 2014

Det är ändå väldigt svårt att komma ifrån den där känslan. Att den där eviga drömmen jag har om kärleken kanske aldrig kommer bli sanning. Det är svårt när jag ser tjejer jag har haft.. eller har, känslor för, när jag hör ord som yttras, när jag ser bilder, när jag tänker och dagdrömmer. Det är svårt i sociala tillställningar när folk använder ord som ”vi”.

Svårast är det nog ändå när det är tankar och känslor som rör tjejer jag har känslor för. Att inse att de aldrig skulle kunna känna på samma sätt för mig, att inse att de aldrig skulle vilja dela vardagen med någon som mig. Det är sådana dagar som det är lättare att sjunka ihop med kroppen, fälla ned blicken i marken och notera de gruskorn jag sparkar framför mig. De dagar då livet känns lite extra meningslöst.

Det är det enda i livet jag verkligen vill, att få älska och vara älskad av någon, ha ett fint och lyckligt förhållande… att få uppleva kärleken. Jag skulle kunna försaka i princip allt i mitt liv, lämna saker bakom mig för det. Då är det också lätt att fråga sig, varför ska man leva när det enda som man verkligen verkligen drömmer om, åtminstone så starkt, är till synes omöjligt?

2 svar till “Meningslöshet och andra vanliga tankar”

  1. Lissie said

    Jag känner också precis sådär. Men kanske att det kan bli lite enklare om man försöker sträva mot annat också? Livet blir lite mindre sårbart ju fler mål och intressen man har. Sjukt svårt alltså men värt att försöka 🙂

    • Virulence said

      Oerhört svårt… och svårt att veta vad det ens skulle vara i så fall. Svårt att veta vad det skulle vara, och svårt att veta hur jag skulle engagera mig i det utan… ja utan något större engagemang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: