Att blicka tillbaka och förstärka saknaden av henne

juni 11, 2014

Jag går in på den där appen på mobilen, vill hitta igen en speciell sak vi skrev om. Det var ganska längesedan vilket innebär att jag måste scrolla bakåt länge länge och genom väldigt mycket text, väldigt många bilder. Det blir oundvikligt att inte snubbla över vissa diskussioner. Som när hon nämner hur hon fortfarande frågar sig om hon skulle kunna ändra sig och välja mig istället, som när hon pratar om hur hon fortfarande har känslor för mig, att hon är kär i mig, som när hon pratar om hur mycket hon saknar mig, hur hon inte skulle vilja förlora mig.

Jag vet att det jag letar efter skrevs i mars förra året. Jag är så inne i det jag letar efter att jag glömmer bort allt annat som skrevs i mars förra året, vad som hände.

Jag scrollar snabbt förbi den där dagen då hon berättade för mig att hon bestämt sig för att ge upp det vi hade. I stället saktar jag in och läser det som skrevs bara dagarna innan, en saknad och en längtan en dag, en saknad och längtan som har med mer än vänskap att göra, en kärleksförklaring om hur underbar jag är en annan, skämtsamma saker. Det är verkligen allt, skämtsamt, kaxigt, humoristiskt, kärleksfullt, sexigt, mysigt, skitpratandigt (nytt ord i nästa SAOL).

Gud jag minns så väl hur det var. Hur det var att ha så fin kontakt med en annan människa, med någon man tycker om så mycket.

Jag saknar henne så mycket. Jag saknar oss så mycket. Jag saknar det par vi var… jag tyckte vi var väldigt fina tillsammans, passade ihop på så många sätt, vi var så lika i så många avseenden och det var så mycket som bara var så naturligt.

När jag bläddrar igenom alla månader ser jag många bilder hon skickade från förra sommaren. Jag kommer ihåg så väl hur jag planerade och drömde om att få fira en sommar med henne. Få spendera fina sommardagar med någon man älskar. Jag drömmer om det fortfarande, men bilderna hon skickade ger så ambivalenta känslor… det är perfekta bilder, så när som på att inte jag är en del av dem.

Gud, hon är verkligen sagolikt vacker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: