Splittrade och spretande känslor blandat med insikter om hur jävla värdelös jag är

april 16, 2014

Ensamheten kväver mig just nu. Det har gått så lång tid sedan det som hände i mars förra året nu att… även fast jag har det på näthinnan fortfarande så börjar känslorna spreta lite. Framförallt sedan hon också slutade höra av sig. Jag har skrivit förr om hur dålig jag är på att komma över någon jag haft känslor för, vilket nu lett till att jag kan se drömmande igen på tjejer jag haft känslor för tidigare och samtidigt känna en enorm ångest över hur ensam jag är, hur jag inte varit bra nog i något fall.

Saker som hänt på jobbet, förändringar, den senaste korta tiden har prövat de här känslorna enormt. I dag gick mitt hjärta sönder över något så litet.

Jag vill inte vara såhär ensam… och det är inte bara det att jag inte vill vara ensam, jag vill vara tillsammans med någon jag tycker om så mycket som jag tyckt om de tjejer jag haft känslor för.

När det finns en enskild person som jag får känslor för, då brukar alla de här andra känslorna mer eller mindre försvinna… men när jag väl inser att jag inte kommer kunna få just den tjejen (vilket ju är oundvikligt eftersom jag inte är bra nog åt någon) så börjar känslorna spreta igen och jag tänker på alla de fantastiska tjejer jag haft känslor för.

Även om en tjej fortfarande kan dominera mina tankar så blir på något sätt alla de tjejer jag drömt om en sorts manifestation av hur misslyckad jag är när det kommer till sånt.

Det är svårt att förklara… det handlar om att se och tänka på tjejer som mina känslor aldrig dör för… att bara få leva med en dröm om hur det skulle kunna vara, och en verklighet där jag får inse hur totalt misslyckad och oönskad jag är på det sättet.

Och det handlar om känslorna om ensamhet som följer med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: