En dålig dag

februari 27, 2014

Den här dagen har verkligen inte varit bra. Miljoner tankar har passerat genom huvudet, men enkelt kan man sammanfatta det som att hela dagen har jag varit… ledsen. Tankar kring ensamhet, kring att aldrig duga, att vara oälskad, att ha så lite att erbjuda i form av eftertraktade egenskaper… inte för att jag riktigt vet vad en tjej skulle eftertrakta, men troligtvis ungefär allt det som jag inte är.

Jag har malt minnen, scenarion, drömmar, tankar om vad som kunnat hända, målat upp fantastiska och fasansfulla bilder i huvudet. Det fasansfulla representeras i dess omöjlighet, hur jag aldrig kommer få uppleva det och hur det enda jag kan göra är klamra mig fast så hårt jag kan kring drömmar om saker som inte kommer hända.

Den där törsten efter närhet som bara kväver mig.

Så jävla äcklig människa jag är… att jag ens skulle kunna få för mig att någon skulle vilja ha mig.

———————-

Random fact #1: De senaste månaderna har jag skrivit många inlägg i mitt huvud, men det blir inget mer än så… min energi räcker inte till för att skriva inlägg så ofta som jag skulle vilja/behöva… Jag undrar om det påverkar något, att inte få ventilera allt som bränner inombords.

 

Random fact #2: Den senaste… rätt långa tiden… så har jag stannat väldigt mycket vid min plats på jobbet… en väldigt lång tid där jag mer eller mindre aldrig tagit fikapauser, inte ätit lunch eller något sådant. I dag gick jag faktiskt på fikapaus på eftermiddagen… tre personer hejade på ett glatt sätt. Det var väldigt fint. En dag då jag varit ledsen hela tiden så var det nog dagens höjdpunkt, tre hej på ett glatt sätt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: