Jag saknar dig, det gör ont inuti mig

februari 9, 2014

Snart har det gått ett år. De senaste månaderna har varit väldigt jobbiga, det har funnits många dagar som alltför jobbigt påmint om hur livet såg ut för ett år sedan. Snart har det gått ett år sedan en helg då livet kändes så bra… jag har skrivit om det här förut, och att använda ordet bra känns så ovant för mig, det känns nästan som att jag vill stoppa mig från att skriva det för jag vill inte överdriva. Men sanningen är ju att livet för första gången i mitt vuxna liv kändes bra. Det var en helg som väckte så många tankar kring min framtid, positiva tankar.

Snart har det gått ett år sedan en helg, tätt efter den här, där allt det där positiva förstördes, där jag lämnades i mina egna spillror med en illusion av ord jag hade trott på.

Snart har det gått ett år, vart befinner jag mig i dag? På precis samma ställe som i mars förra året. Ledsen, sårad, omväxlande uppgiven och omväxlande… hoppandes på att det inte var sant. Saknaden är fortfarande lika stark, varje dag går bara ut på att vänta på att allt ska bli precis som förut igen, att allt var ett misstag, att det var fel att behandla mig på det sättet, att inte ens prata med mig om ett beslut som kraftigt påverkade mig, att trots månader av oerhört stora ord så spelade jag, mina känslor, min vilja, mina tankar inte någon som helst roll i slutändan.
Det känns nästan som någon konstig form av självskadebeteende. Nästa gång mobilen blinkar till, då är tillfället som allt vänder.

Okej, det var inte den där gången… men nästa… om bara en liten stund blinkar den till igen. Besvikelsen, uppgivenheten av att vänta på något dag ut och dag in, timme efter timme och varje timme känna misslyckanden och besvikelser skölja över en när det inte inträffar.

För varje dag, i snart ett år.

Annons

2 svar till “Jag saknar dig, det gör ont inuti mig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: