En sån dag

april 30, 2013

Vad gör man när det känns som man faller i småbitar, som att livet aldrig kommer bli bra, som att det inte finns någon lösning. När det känns som att en lösning, att det jag önskar är så långt bort att det inte finns någon som helst rimlighet i att det någonsin skulle inträffa. När man känner sig betydelselös, som att mitt syfte på den här planeten är…. ingenting, att aldrig räcka till som man är… Den människa jag är duger inte, är inte bra nog, förtjänar inte de chanser jag vill ha, får aldrig uppleva det jag vill uppleva.

När livet är utan mening, när det inte finns någon rimlig lösning, när alternativen känns som de inte finns. När apatin slår till men man ändå känner att även utan apatin så skulle det bara existera en tomhet, inte ens apatin spelar så himla stor roll.

Förhoppningsvis känner jag ganska snart att livet ändå går att uthärda, att det går att överleva och att det känns okej att överleva. Att jag kan nöja mig med väldigt lite. Men just idag känns livet inte värt att leva, att spendera andetag efter andetag för… det här? Det känns inte värt det, vad får jag ut av det?

Jag är så trött. Jag vill somna, men jag vill verkligen inte vakna.

2 svar till “En sån dag”

 1. Isnogood said

  Kära du.
  Jag önskar så intensivt att jag kunde få dig att förstå hur värdefull du är och att jag kunde få dig att förstå att din tid kommer (jag vet att du kommer skälla på mig om klyschorna, men jag menar det verkligen).
  Skickar kramar och kärlek till dig.

  • Virulence said

   Skälla är inte riktigt vad jag gör. Men visst, för mig är det mycket bara tomma ord, ord utan någon större betydelse.

   Även om du verkligen menar det så finns det ju ingen garanti, och mitt liv en är ju stor del tid med bevis på att den där tiden aldrig kommer… Visst kan det kanske hända (vem vet, månen kanske imploderar), men det känns väldigt osannolikt, det finns liksom ingenting som tyder på att det kommer att hända.

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: