Another day in paradise

oktober 25, 2012

Det fortsätter på den inslagna vägen.

Den här dagen var kanske jämförbar med många andra i vissa avseenden, jag såg henne, fick ont i hjärtat och hade en hel del jobbiga tankar på grund av det, men den här dagen har det varit så mycket och när många saker är jobbiga skapar det ångestkänslor som annars kanske inte ens hade funnits.

Det är den där ensamheten kring kärleken, det är ensamhet i allmänhet, att inte ha vänner, att höra saker som folk varit med om… eller kanske framförallt föreställa sig det och sedan jämföra med sig själv. Och sedan att så mycket på jobbet tärde på mig i dag. Det är svårt att veta vad som är hönan och vad som är ägget… vilka känslor ledde till vilka känslor? Hade vissa av känslorna inte ens uppstått om inte de andra infunnit sig?

Det föder ångest inför vad som komma skall, en ångest som jag hittills klarat mig ganska bra ifrån.

Jag kan tänka så mycket på alla fina liv så många lever, inte problemfria, men fina, med upplevelser, vänner, kärlek, träffar… Ibland önskar jag inte bara att jag hade sånt själv, utan att jag även fick vara en del av just deras liv, framförallt då människor jag tycker om. Människor som inte delar den tanken.

Det var ingen jättebra dag i dag, när det gäller kärleken har det nog gjort ondare andra dagar senaste tiden, men sammanslaget är kanske den här dagen ändå i slutändan sämre… och det är inte bara att jag är ensam. Jag känner mig så ensam med alla känslor.

8 svar till “Another day in paradise”

 1. Isnogood said

  Även om jag fysiskt är långt borta är mina tankar hos dig nästan jämt. Du är viktig för mig.

 2. Lissie said

  Du verkar så storsint. Det är verkligen jättefint att läsa även om det är ledsamma inlägg. Att det ska vara så svårt med människor. Jag förstår inte :/ Om jag hade något slags tips skulle jag dela med mig. Kramar

  • Virulence said

   En evighet senare.
   Men storsint, det tror jag aldrig någon kalat mig för förut =)
   Tack för dina ord i alla fall.

   Kram

 3. Robin said

  Vad händer? Mer tomt och innehållslöst än någonsin tidigare? Överlevde du Jul och nyår?
  Jag kör på med onlinedejtingen. Väldigt svårt att få respons, men ibland händer det. Lätt att jag skrivit till över 100 st tjejer totalt, och nästan ingen svarar, men som sagt ibland. Varit på 2 st dejter sedan sist. En av dem var trevlig, men hon var bara på besök i Sverige och kommer inte tillbaka förräns till sommaren, så det kunde inte bli mer än en dejt hur gärna jag än ville mer. Men jag kör vidare på detta och hoppas att det ska lossna.

  • Virulence said

   Mitt senaste inlägg svarar väl på en del… tvärtom egentligen, bättre än tidigare. Men inget vidare nu…

   Jag hoppas det går bra för dig iaf.

 4. annicaj73 said

  Känner igen ångesten, ensamheten, rädslan och den där kärleken som bara gör ont….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: