Du är så fin

maj 17, 2011

Livet går upp och det går ned, såsom det alltid är. Även om det aldrig är bra så är det antingen okej eller så är det… inte alls okej. Nu var det längesedan jag skrev även om det emellanåt funnits ett sug att göra det, att få skriva vissa saker.

Jag har fått känslor för en tjej. Egentligen var det ganska längesedan jag fick det, men dels dröjde det ett tag innan jag insåg det själv, och dels har jag inte vågat erkänna det för någon annan heller. Jag insåg hur starka känslor jag hade för henne för många månader sedan när jag såg henne få ett sms. Någon frågade om det var från hennes ex varpå hon kort svarade ”Nej” och sken upp i ett så underbart härligt leende. Det var från någon hon träffade. Hon såg så genuint glad ut, och inom mig gick jag bara sönder. Det är en av de känslor jag har jobbigast för, att se någon man tycker om så mycket bli så glad, och själv bara må så dåligt av det. En människa man vill ska må bra, vill ska vara glad…

Efter det har jag inte pratat så mycket med henne om sådant, eller ingenting alls egentligen. Jag har haft på känn en tid att hon är tillsammans med någon, fått små indikationer på det… och nu är jag mer eller mindre säker. Jag skulle väl kunna beskriva det på många sätt men jag kan väl helt enkelt skriva: Jag är ledsen.
Egentligen kanske det är något mer, som jag skulle tycka var än jobbigare… men det vet jag inte, och det törs jag inte fråga om heller, jag är rädd för svaret och vad det skulle göra med mig.

Alltid denna olyckliga kärlek. I det här fallet blev det mest bara dumt, men oavsett hur kärleken har tett sig för mig de få gånger jag fått känslor för någon så är ju den enda kärlek jag fått uppleva just den olyckliga. Jag hatar det här, fullkomligt avskyr det. För jag vet att det har tagit flera månader redan, och det kommer ta flera till  (minst) innan jag kommer över henne. Jag hatar att att jag mår så bra av de tillfällen då jag är i hennes närhet, att hon är så fin och så himla härlig.

Det tog flera år innan jag föll på riktigt för någon den här gången… och det skulle inte förvåna mig om samma sak skedde nu igen. Jag bara orkar inte med det, jag vill så gärna få uppleva kärleken… jag får det aldrig. Får aldrig uppleva min första kyss, somna tätt intill någon, känna lukten från någons nacke, ligga tätt intill och lyssna på andetag…
Och ja, jag klandrar mig själv för allt det här, ingen annan… så var det utrett.

Men jag vet inte om jag orkar… jag förstår inte ens varför jag kämpar, varför jag fortsätter leva. Vad är poängen? (jag menar inte att jag vill dö, utan att jag inte ser någon poäng med att leva) Det känns fruktlöst. En dag avlöser en annan utan att jag någonsin får uppleva något jag vill, utan att någon någonsin ser mig. Verkligen ser mig.

Jag älskar dig…

7 svar till “Du är så fin”

 1. Lissie said

  Jag kunde ha skrivit den här bloggen…!

 2. Johan said

  Hoppas du får träffa någon fin tjej någon dag precis som jag. Som jag också hade gett upp och tänkt att det kommer att gå flera år av mitt liv utan att någonting kommer att hända.. Eller om jag någonsin kommer att få uppleva det. Men nu som från ingenstans så tror jag att jag är kär och det kan bli något.. Det hade jag inte kunnat tänka mig för bara en månad sedan. Nu kanske du blir arg att jag skriver så här men det måste finnas något hopp för dig också.!

  • Virulence said

   Jag blir inte arg över din kommentar, tvärtom!

   Jag kan inte riktigt ta till mig det som att det ökar min chans att träffa någon. Däremot är det härligt att läsa om kärlek och jag är glad att du har träffat någon du känner så för.

   Grattis!

 3. en annan said

  Det finns någon som VERKLIGEN är värd din kärlek! Någon som du är så viktig för att du skulle bli chockad om du visste!

  Vet inte hur länge du har ignorerat och tryckt ner denna någon… Kanske hela ditt liv?

  Denna någon finns inuti dig, i ditt allra djupaste, och kallas ”ditt inre jag”. När du vågar släppa allt annat och visa ditt inre jag att du finns, att du bryr dig, att du faktiskt e g e n t l i g e n älskar ditt allra innersta men att du tabbat dig en del med att visa det… DÅ kommer du att må bättre och hitta kärlek och positiva saker överallt, i allting! Även en kvinna, och det kommer nog inte ske när du letar efter kvinnan utan bara BANG helt plötsligt!

  Tycker absolut inte att du ska ge upp! Livet har ALLTID positiva saker lagrade för framtiden, även för dig!

  • Virulence said

   Jag har lite svårt att svara på den här kommentaren, och vet inte riktigt vart jag ska börja isåfall. Men jag vill bara lämna ett avtryck och bekräfta att jag läst den.

 4. […] av vänskap och avsaknaden av kärlek. I dag har allt varit så mycket mer påtagligt, jag har sett tjejen jag föll för efter hon jag skrev om här ovan, och bara blivit ledsen över det, känt mig så tom. Jag har […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: