Fel

februari 17, 2010

Jag tycker inte om att vara osynlig. Den senaste tiden känns det dock som jag varit det alltför många gånger. När jag på något sätt försökt ta kontakt med någon, vilket i sig inte är så lätt för mig alla gånger, så har jag helt enkelt mötts av… ja… ingenting. Tystnad känns nästan som fel ord, ignorans känns bättre. Och det har hänt några gånger för mycket för att jag bara ska kunna försöka igen, bara inte bry mig så mycket om det. Jag tror dessutom att en människa som dök upp i mitt liv för en kort tid sedan lika snabbt försvann igen (alltså medvetet försvann) och… ibland kan jag inte låta bli att undra: Är det något fel på mig? Gör jag något eller uttrycker jag mig på något vis som är så pass fel att det knappt går att stå ut med mig?

Många gånger tycker jag inte att det ska behöva vara det, men när jag blir nervös eller osäker så kan jag absolut känna mig just precis så, osäker, när jag uttrycker mig, jag kan känna mig lite klumpig.. men… När jag verkligen försöker och det ändå slutar på samma sätt?

Men tanken skrämmer mig lite ibland, det kanske verkligen är något allvarligt fel på mig, något jag gör eller något sätt jag uttrycker mig på som är så fel så fel. Jag försöker vara mig själv och jag vill verkligen kunna vara mig själv… men i ärlighetens namn så vet jag inte om det funkar, just för stunden tvivlar jag väldigt mycket på hur lyckat det egentligen är. Det fyller mig faktiskt med en känsla av att vara ganska så misslyckad, vilket kanske egentligen inte är så konstigt med tanke på att det är precis hur det hela kan sammanfattas. Jag försöker vara mig själv men lyckas ändå inte… jag förblir mitt osynliga ihåliga jag.

Det känns bara så tråkigt, så omotiverande att försöka när det så ofta blir på det här viset. Så meningslöst.

10 svar till “Fel”

 1. hopeless said

  det är så konstigt för man tror man är den enda i världen som tänker som man gör, så läser jag det här och det känns precis som jag läsa mina egna tankar.
  ska försöka ta mej härifrån när jag går ut skolan, fast egentligen vad spelar det för roll det är ju mej det är fel på så hur skulle det kunna bli bättre av att flytta härifrån. förlåt vet inte varför jag skriver det här kändes bara så sjukt när du skrivit exakt så som jag känner det

  hoppas du får det bättre snart, ge inte upp

  • Virulence said

   Självklart k a n det bli bättre om du flyttar. Om du verkligen känner för det, för att prova så kanske det är vad du ska göra. Ge det en chans och verkligen satsa på det.

   Saker och ting förändras trots allt för många människor så det kan mycket väl inträffa för dig med.

   Jag håller en imaginär tumme för dig i alla fall.

 2. Tristessa said

  Jag undrar bra en sak efter dina egna tankar om det finns allvarliga fel på dig. Jag är nyfiken men antagligen helt fel ute men jag kan inte låta bli att fråga – Du råkar inte lida av social fobi eller aspergers syndrom? Nu tror jag förvisso inte detta är något fel, mer en eventuell förklaring.

 3. Maja said

  Jag förstår vad du känner.
  Har för inte allt så längesen åkt ner mig i en vår depprission…

  Kram

  • Virulence said

   Tråkigt att höra. Jag hoppas att du mår bättre i dag eller att det i annat fall vänder för dig.

   Kram

 4. Tate said

  Virulence. Jag ville bara säja att du är fantastiskt.
  Det är mycket vackert att se dina postitiva och fina kommentarer till dom andra.
  Det är fint.

  Och.. jag känner mycket igen mej också.

  OCH: Jag tycker du ska skaffa dej en hund =)

  • Virulence said

   Tack kära du, din kommentar värmer.

   Just i dag är det lite svårt tt skaffa en hund rent praktiskt, men jag har faktiskt varit sugen på att skaffa katt (apropå att det var just du som kommenterade), jag gillar katter, men även där är det vissa svårigheter rent praktiskt. Åtminstone för tillfället. Men men, vad vet man..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: