Du finns i mina drömmar jag aldrig drömmer, pt. 2

september 23, 2009

Återigen har jag drömt något, och återigen är det du som av någon anledning måste göra dig påmind. Jag har drömt två nätter i rad, bara en sådan sak, och båda gångerna har det dessutom varit dig jag drömt om. Min själ får ingen ro, och en stor del av den, en stor del av mig vill inte ens få den ron, den vill bara ha dig. Det är lustigt, ockuperar du mina tankar i princip dagligen så sover jag mer eller mindre utan att drömma. Men går det en lite för lång tid utan att jag tänkt på dig så dyker du upp sådär i mina drömmar. Hjärtat slår alltför fort och alltför hårt när jag vaknar, jag gillar inte känslan av besvikelse som därefter fyller mig.

 

Det har gått ganska bra de senaste månaderna, dalarna har varit färre och topparna (eller ja, vad man nu ska kalla det) har varit fler, kanske just därför har även de där dalarna varit ganska så smidiga att ta sig igenom. Men idag, delvis även igår, känns det träligt att leva. Jag är less på så mycket, less på det mesta kring mitt liv. Allra mest är det än en gång kärleken och avsaknaden av den som gör mig ledsen. Imorse innan drömmen hade försvunnit någorlunda ur mina tankar var tårarna nära… det var ganska längesedan jag grät nu. Det är nästan så jag är precis som jag var förut, att jag aldrig gråter. Å andra sidan kanske det hänger ihop med att de djupaste dalarna fortfarande är bakom mig, med ganska så god marginal. Inte för att jag vet om det betyder något egentligen…

Jag svamlar…

15 svar till “Du finns i mina drömmar jag aldrig drömmer, pt. 2”

 1. Alexandra said

  Jag gjorde en sökning på Dödslängtan på Google och hittade din blogg. Har nu läst flera av dina inlägg
  och det är sjukligt hur mkt jag känner igen mig.
  Det känns som att det är mina egna tankar du skriver ner.

  Om du vill, ta en kik på min blogg. Finns en hel del
  inlägg som kan vara relevanta för dig. Säg gärna vad
  du tycker.

  Frid,
  Alexandra

  • Virulence said

   Alexandra: Tråkigt att höra att du känner igen dig i det jag skriver.

   Jag tar en titt någon annan dag, just inatt känner jag mig alltför matt för det. Tack för dina kommentarer i alla fall.

 2. *** said

  vem är du?

  jag sökte på dödslängtan på google. jag livslängtar så jag nästan dör av dina ord.

  berätta för mig.
  om du vill.
  finns jag.

  • Virulence said

   ***: Jag har fått den där frågan ett par gånger förut, jag vet inte längre vad jag ska svara på den. Du lär dig nog mer om vem jag är av blogginläggen.

 3. - said

  får jag hålla om dig?

  .

  • Virulence said

   -: Klart du teoretiskt sett skulle få, men det skulle aldrig hända.

   Men med allt sådant lagt åt sidan så värmde din kommentar, tack för det.

 4. Osynlig said

  Hej jag vill bara säga att jag önskar dig all lycka i världen och att du får uppleva kärleken nån vacker dag. Känner igen mig i allt du skriver. Jaja det gör alla säger du. Det säger ni utan att egentligen mena det, för att ni inte vet ett dugg om vem du är eller hur ditt liv ser ut. Men dom flesta längtar väl efter kärlek och närhet och sånt där. Vet inte om jag orkar vänta på det heller. Är också trött på att hoppas på att allt det där kommer att hända mig. Jag vill inte vara en loser. Jag hatar att vara feg och aldrig våga något. Aldrig känna lycka eller glädje i något. Jag vill vara modig, stark och vacker. Säker på mig själv hur nu det ska gå till? Jag måste ta tag i mitt liv om jag vill få saker att hända. Jag är också trött på att vara deprimerad. Jag tror också på självförbättring och att det kanske kommer att leda till att jag träffar min första flickvän nån gång. Jag ska göra precis som du säger att du gjort de senaste åren. Jag känner inte dig, men önskar att jag gjorde det. Tror att det är du som skrivit ganska mycket på terapisnack. Annars så tar jag helt fel om det inte är du. Men det var därför jag ville skriva det här, som kanske är helt onödigt egentligen, men tänkte att det måste vara du. Känner igen dina ord och ditt sätt att uttrycka dig. Jag är glad att det finns såna som du som skriver i bloggar och i forum på internet. Du får mig att tro på att det finns hopp och mening med livet, trots allt det mörka och svarta.

  ”Every Man for Himself and God Against All”

  • Virulence said

   Osynlig: Tack för dina lyckönskningar. Jag hoppas på detsamma för dig.

   En fråga mitt i allt som jag inte hängde med på ”Jag ska göra precis som du säger att du gjort de senaste åren”… Vad då?

   • Osynlig said

    Nej jag bara skrev så för att jag trodde att det var du som skrivit ganska mycket i en del trådar på terapisnack.se för några månader sedan, men jag har väl fel då. Skrev bara så för det inspirerade mig det som den personen skrivit där, om det inte är du. Förstår att det låter konstigt om det känns helt främmande för dig, i så fall.

 5. Virulence said

  Osynlig: Okej, då förstår jag vari förvirringen ligger.

  Jag kan säga som så att jag skulle bli väldigt förvånad om någon kände igen mig från vare sig verkliga livet eller från nätet någonstans för jag värnar om min anonymitet och… jag är tämligen osynlig själv, vare sig jag väljer det eller inte.

 6. Osynlig said

  Ok då förstår jag. Jag trodde verkligen att det var du eftersom att jag följt din blogg så länge. Men självklart så kan jag ju inte veta säkert. Han som skrev på terapisnack var också en desperat kille som värnade om sin anonymitet. Känns så dumt att ha trott något som i efterhand visar sig vara helt fel…

  Jag försöker också värna om min anonymitet, men har misslyckats med det. Du känner säkert igen den där avatarbilden jag har. Jag har kommenterat här förut. Förra året skrev jag några korkade kommentarer, men jag är ett år äldre och vet bättre nu. Var så att jag skrev dom på samma dator som jag hade registrerat en egen wordpressblogg på med den där avataren och det måste ha blivit något fel eftersom att varje kommentar jag skrev här på wordpress på den datorn så blev det den där bilden, trots att jag inte ens varit inloggad på wordpress vid det tillfället. Men nu skriver jag på en helt annan dator för att vara helt säker på att det inte blir samma avatarbild. Gillar inte att det går att känna igen alla kommentarer jag skrivit. Skulle vilja att dom försvann. Det känns så utlämnande att lämna efter sig en bild som alla känner igen och ingen sån där vanlig wordpress avatar. Det är som att lämna efter sig sina fingeravtryck. Jag är inte alls osynlig trots att jag egentligen ville vara det. Jag glömde bort att det blev något konstigt med den där bilden som inte gick att ta bort från webbläsaren på den datorn jag använde, eller skrev dom på olika kanske, men med samma IP-adress så därför, så jag ångrar lite nu att jag skrev dom där kommentarerna.

  Nog med det. Var bara det jag vill säga.

  • Virulence said

   Äh, dumt behöver det inte kännas. Är det någon som skrivit på ett sätt som varit likt mitt så kan det ju absolut gå att göra den kopplingen.

   Du listade ju ut det på egen hand ang. mailadressen, jag har själv gjort ett liknande misstag förut, oinloggad men använt samma mailadress. Är det någon speciell kommentar som du känner är utelämnande som du vill att jag ska ta bort?

   • Osynlig said

    Nej ingen särskild. Du kan låta alla vara kvar. Ingen kan ju ändå veta att det är jag som skrivit dom. Ingen kan ju veta att det är jag i verkligheten. Jag kan ju vara vem som helst. Så det är inte så utlämnande egentligen. Gillar inte den där bilden bara.

 7. Inte osynlig said

  Fan jag fattar det inte. Är det för att jag använder samma namn eller!?! Hur kan jag få samma bild då? Jag kan nada om teknik, men det här är faktiskt irriterande. Det här är nästan komiskt. Jag får skicka ett mail till någon på wordpress och fråga hur fan det kan bli så här.

 8. Osynlig said

  Ja just det. Måste vara för att jag använde samma mailadress när jag kommenterade. Att jag inte kom på det direkt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: