Jag ä….

juni 2, 2009

Jag drömmer ofta om att vara tillsammans med någon, herregud vad ofta jag drömmer om det. I stunder som denna, när jag skulle vilja ha någons axel att luta mig mot brukar tankarna vandra väldigt mycket av sig själv, då är de väldigt svåra att kontrollera. Jag drömmer ofta om att få vara tillsammans med någon, så starkt och så innerligt, men hur jag än drömmer så blir det aldrig ens i närheten av lika starka känslor som när jag drömmer om dig.

Det kan bli så tydligt en eftermiddag som denna när tankarna vandrar iväg och går från att drömma om någon till att drömma om dig. Jag har inget försvar mot det, jag slukas levande av min längtan, av min trängtan. Jag vill så gärna.
Jag vill.
Så gärna.

Under en period när tankarna gått åt till att fokusera på en enda sak, ett enda mål, så dyker du upp. Jag måste klara av att fortsätta fokusera på rätt sak, åtminstone till och med imorgon kväll, sedan är det över, sedan får jag falla ihop och vara en slav för mitt eget sinne. Jag måste klara av det på något sätt.

Jag vet hur jag håller det mesta borta under en relativt kort period, vet hur jag ska fokusera… Jag vet hur jag håller det mesta borta, men för att få just dig ur mitt sinne vet jag inte hur jag ska göra, det har jag aldrig gjort.

4 svar till “Jag ä….”

 1. Tate said

  Jag vet inte vad jag ska ge för råd, eller frågor, eller svar. Det här livet är ett helvete, men det är gott att leva trots allt. Gott att finnas till, gott att andas.

  Kärleken kommer när du minst anar det. Jagar du den springer den bara längre bort. Det är svårt. Det är ett helvete.
  Jag vet inte vad du har varit med om, eller vad du vet, vad du vill, men jag är på din sida ändå.

  Ge inte upp! Du ska vinna det här! Leéndet min vän, glöm inte leéndet.

 2. Tate said

  Jag också ser att du har blivit mycket starkare sen 2007. Mycket kul att se!
  Håll ut. Lid. Andas. LE.

 3. Virulence said

  Tate: Tack för dina fina kommentarer.

  För min del är jag snarare ganska likgiltig över att leva, att finnas till och andas. Det gör det svårt att motivera varför jag ens fortsätter emellanåt, för även om det inte handlar om att det måste vara jobbigt att leva så handlar det inte heller om att det är ”gott att leva”. Jag kan uppleva korta stunder av glädje eller lycka, men det var länge, längesedan, jag kände en mer generell känsla över att ”det är gott att leva”.

  Kärleken, jag vet inte… det känns som jag sällan, för att inte säga aldrig, har jagat den… längtat och trängtat har jag gjort, i vissa perioder enormt mycket, men jagat den… det känns det som jag aldrig gjort..

  Men som sagt, tack för dina fina och stöttande ord, de värmer.

 4. kamilla said

  Mmm jaa det va ett väldigt fint, rörande inlägg på lfc hemsidan å ja det e samma 😦 önskar att jag kunde säga att jag fortfarande drömmer en hemk mardröm bara men så är det inte.

  Äsh i bland har man bloggtorka själv e jag inne i en sån period mycket pga av att vissa stör sig på att jag bara bloggar om sorg just nu men glömmer att läsa mellan raderna om att jag faktiskt mår bättre:( När jag fik höra det så valde jag att stänga av därför bloggtorka. Bloggtorkan har fått mig att inse att när jag skriver ut min sog på bloggen så mår jag bättre än vad jag gör nu när jag omedvetet stänger av för att att nära och kära stör sig på min blogg fy fan.

  Styrkekramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: