Konsten att inte kunna uttrycka sig

mars 31, 2009

Att jag är socialt otränad blir så smärtsamt tydligt så ofta. Ibland känns det som det var så längesedan det bara flöt på att jag undrar om någonsin haft haft den där sociala förmågan överhuvudtaget… det finns det nog andra som gör med. Men jo, den finns där, någonstans. Men pinsamma tystnader, jobbiga situationer och hackande/stakande diskussioner bara sänker mig gång på gång. Avslutningen på förra veckan var slitsam, på många sätt, men på något konstigt sätt handlade det mesta om det det inte skulle handla.

… hur jag än skriver inlägget blir det bara osammanhängande, stycket här ovan säger säkert väldigt lite för den som eventuellt läser det, det är på sitt sätt rätt snurrigt för mig med. Men jag bevisar gång på gång för mig själv hur kass jag är i vissa situationer. Jag skulle behöva någon med lite tålamod, någon som lät mig vara osäker, för jag kan (kors i taket) vara den skämtsamma, den omtänksamma, dentrevliga eller den nyfikna bara jag tillåts det, bara jag kan växa in i rollen själv och känna mig säker i umgänget.

…. och jag inser nu att det här inlägget säger inte alls det jag vill att det ska säga, så jag avslutar på en gång istället så det inte blir fjorton stycken som inte säger någonting egentligen…

2 svar till “Konsten att inte kunna uttrycka sig”

 1. MaRia said

  … jag förstår! JAG VERKLIGEN FÖRSTÅR!! :,D De är dock inte mycke bloggtext jag verkligen kan läsa och helt och hållet kan känna mig ”delaktig” i… förutom de här. De här är vad jag också går igenom. Känner att jag är patetisk som tycker och skriver så, men de är dock väldigt sant i alla fall.

  hej** föresten. Jag måste få adoptera dig?

  (…jag kan inte andas)

  • Virulence said

   MaRia: Tur att någon verkligen förstod, för som jag skrev själv ”det är på sitt sätt rätt snurrigt för mig med”.

   Men jag tror jag kommer ihåg vad inlägget gällde… det är inte alltid lätt att klä i ord..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: