1. Ett inlägg om inget 2. Ett inlägg om mig

februari 26, 2009

Jag begraver huvudet djupt ned i en kudde, andas djupt. Det luktar svagt av…. mig själv. Det spelar inte så stor roll egentligen, det är mjukt, det luktar något vadsomhelst och det är en chans att få närhet till något. Jag kryper ihop ganska så bra och bara andas, lugnt men bestämt. Det är konstigt, det gör mig ofta så pass rofylld, en mjuk säng, en mjuk kudde, lukten av… mig själv? … Fast egentligen tror jag inte det handlar om det, det är bara lukten av någon… eller något… frågan är om jag lämnat sängen överhuvudtaget om någon av mina kuddar någon gång haft någon tjej sovandes på den. Jag tvivlar.

 

Apropå sängliggande kan jag inte låta bli att irritera mig på den där knölen ovanför axlarna. Går det en kort period där jag lyckas hålla vissa specifika tankar borta relativt bra, då drömmer jag istället, och jag drömmer aldrig (jaja, innan någon irriterar sig på det ”jag kommer aldrig ihåg vad jag drömmer”…). Mina nätter är i princip jämt drömlösa, jag törs inte ens påstå att jag drömmer en gång i månaden, det känns lite för ofta. Men får jag lite lugn och ro, lyckas jag koppla bort de tankar jag inte vill ha i mitt huvud så kommer det tydligen som ett brev på… En lång dröm dessutom, händelselös men med ett och samma tema. Att den är händelselös gör det faktiskt än sämre, det finns som bara en egentlig sak att fokusera på då, förstås fel sak.

På det hela taget har dock den senaste månaen gått helt okej. Lite tråkigt, lite ensamt, lite öde och rätt så innehållsfattigt. Men… inte särskilt jobbigt, fortsätter det på samma spår så lär det kanske bli ändring på det, men framtiden får utvisa det istället.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: