Gäsp? gäsp…

januari 13, 2009

Jag har inte skrivit på ungefär en månad nu, men jag vet i ärlighetens namn inte vad jag skulle ha skrivit heller. Eller ens vad jag ska skriva.

Ingenting händer i princip. Det är kanske inte så stor skillnad mot många gånger annars, skillnaden är möjligtvis att jag inte mått så dåligt över det. Att ingenting händer är såklar på gott och på ont, är glaset halvfullt eller halvtomt? Jag vet ärligt talat inte vad av det som skulle vara att betrakta som positivt men..

Jag har i alla fall lyckats sysselsätta mig på kvällarna den senaste veckan vilket hållit en hel del tankar borta, egentligen tror jag bara det är såhär i början, tankarna kommer säkerligen återkomma när det blivit mer rutin av mina kvällar, oavsett om jag fortsätter på samma visa.

Det här inlägget känns tråkigt, intetsägande, ointressant… och då tycker jag ändå att det ger en förskönad bild av hur den senaste tiden varit.

Jag har inte mått så dåligt, det har inte varit jobbigt att leva…. däremot har det varit ganska så tråkigt att leva. På det stora hela åtminstone.

… och varje rad jag skriver känns som ett desperat försök att fylla ut ett ointressant inlägg med ytterligare en ointressant rad från ett ointressant liv. Jag vet inte ens hur jag ska avsluta det här inlägget.

2 svar till “Gäsp? gäsp…”

  1. Jens said

    Hur sysselsätter du dig för att hålla tankarna borta? Jag har så svårt att hitta nån vettig sysselsättning utan att börja fundera på livets mörka sida. Den sida som tycks återkomma till mig för jämnan.

    kram

  2. Virulence said

    Jens: Jag har sysselsatt mig en del den senaste tiden genom att träna. Det borde ge gott om tid till en massa tankar kan man tycka men jag lyckas fokusera helt och hållet på träningen så… det funkar i alla fall för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: