Inlägget som inte hör hemma

november 25, 2008

Jag funderar ibland vad som gör ondast, även fast jag inte tycker att man ska rangordna känslor. Jag kan likväl inte låta bli att försöka analysera det. En dag som denna blir allt dock väldigt sekundärt. Avsaknaden av vänskap, den mer generella avsaknaden av kärlek.

Det som gör ondast är att tänka på dig. Det har alltid varit på den nivån, något mellan oss har bara existerat i mina tankar. Det som gör så ont som det är idag är dock att jag måste backa bandet väldigt väldigt långt för att komma till en tid då jag kunde drömma om dig och se lyckliga bilder i mitt huvud. En tid då jag kunde bortse från allt det orimliga och leva i mina illusioner, bara drunkna i hur underbar du var och i hur fantastiska framtidsvisioner jag kunde måla upp. Idag kan jag inte ens försöka drömma om något sådant, verkligheten tillåter mig inte det, jag har sett verkligheten i vitögat, om så bara för ett ögonblick. Det räckte trots allt gott och väl för att få mig porta mig från mitt drömrikes allra ljuvligaste domäner.

När jag fylls av de här känslorna, dessa tankar, då gör även avsaknaden av en vän så väldigt ont. Någon att prata med, någons famn att få vara svag i. Det skulle mildra den kortsiktiga smärtan, men frågan är om jag ens kan komma över dig utan att få prata med dig om allt. Jag kan säkerligen förtränga en del, lite halvt få dig att ramla ur minnet (även om det verkat omöjligt de senaste månaderna), men det är inte samma sak som att komma över dig. Det är bara att fly mina känslor. För lyckas jag med det så krävs det bara någon liten grej som påminner mig om dig så sätts allt igång igen.

Ibland är jag till och med så jävla korkad så att jag sätter igång allt på egen hand.

 

 

jag saknar dig

2 svar till “Inlägget som inte hör hemma”

 1. Elin said

  jag har låtit ditt inlägg ligga kvar flera dagar i min reader..har velat säga så många ord men jag hittar inte dom rätta.. ditt hjärta är så tungt, din själ är sorgsen och det grämer mig eftersom du har all potiential till att få ett gott liv, du är en underbart varm människa!! jag önskar jag bara kunde ruska om lite i ditt liv så några pusselbitar faller på plats; skicka in några människor som får din själ att leva och ge dig flickan i dina drömmar som får ditt hjärta rött..

  det låter så enkelt när man skriver det så men verkligheten är inte lika enkel.. =/ men om jag bara kunde, så skulle jag.. och ang kärleken, vissa kan man nog inte komma över..man får nog acceptera att dom finns där i hjärtat och i tankarna för att stanna..visst kan minnen blekna men den som håller ett grepp om ens hjärta gör ju det av en anledning och såna människor kan man inte radera hur mycket man än skulle vilja..

  denna kommentar blev ju inte direkt munter nånstans och jag hade inga kloka ord att säga nu heller men jagvil latt du ska veta att jag tänker på dig..

  kram vännen min

 2. Virulence said

  Elin: Din kommentar kanske inte verkar munter, men den värmer av många anledningar ändå.

  Dels hade jag ingen aning i om du läste min blogg längre, men framförallt så lyser en välmening igenom i dina ord.

  Du kanske inte hade några ”kloka ord” den här gången, men det finns ett välmenande i dina ord och jag får 10 gånger hellre en kommentar som denna än en kommentar med en massa råd om exakt vad jag ska göra.

  Tro mig, dina kommentarer värmer alltid väldigt väldigt mycket.

  Den vilja du uttrycker i ditt första stycke värmer mitt hjärta mycket. Att du ens tänker tanken räcker långt för min del.

  Och jag tror att det är så jag med angående kärleken, vissa människor får helt enkelt en plats i ens hjärta som är permanent. Det utrymme de får kanske förändras lite med tiden, men de har nog för alltid en plats där.

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: