En lördag i lördagars tecken

november 2, 2008

En lördag har precis passerat, klockan är några minuter över tolv. En lördag lik många lördagar.

Jag har funderat en del under veckan som varit, egentligen kanske lite mindre än vanligt, det har trots allt varit en helt ok vecka. Men jag har funderat på sådant jag inte har, sådant jag aldrig haft, allt det som jag gått miste om, sådant jag förlorat.

När jag som vanligt sitter hemma en lördag och till slut slappnar av lite så är det nästan omöjligt att hålla tankarna ifrån att vandra iväg i samma riktning. Jag funderar på alla dem som har en rolig utekväll, alla dem som har någon form av halloweenfest, funderar på par som gör något mysigt tillsammans. Jag funderar på människor som i princip försvunnit ur mitt liv, sådana som jag mer eller mindre vet att de har det bra en dag som denna, utan att som sagt ens höra något från dem… hmm, eller, en person har jag i alla fall tänkt på.

Den här helgen har avsaknaden av kärlek inte varit lika intensiv som den brukar, den finns där, men jag har nog snarare saknat en vän. Vem skulle jag träffa? Vem skulle skriva på min msn? Vem skulle skriva ett sms/ringa? När tystnaden ekar gör den ont… och ekat, det har den gjort länge.

Det har varit en lördag precis som vilken annan lördag. Jag har sysselsatt mig med saker, men dagens huvudsakliga syfte har till 90 % varit att låta en minut avlösa en annan.

Det känns tomt, tyst, ensamt. Det är helg helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: