På med partyhatten, snart går jag sönder igen

augusti 21, 2008

Det är nästan en månad sedan jag skrev ett inlägg här senast. Lite har förändrats.

Det har varit lite stressat nu i ungefär två veckor, en stress som gjort att jag inte hunnit med eller orkat med det andra som egentligen måste hinnas med. Eller nu ljög jag, hade de här två veckorna inte varit så stressiga så hade jag troligtvis inte gjort det jag måste ändå. Men jag hade åtminstone varit mer utvilad just nu. Det känns som stressen och pressen kommer från alla håll för tillfället, i de situationerna trivs jag inte alls bra.

Det håller förvisso mina demoner borta, men nu, just idag, alldeles för en liten stund sedan, kom de ifatt mig. Det brukar vara så, när jag väl kan slappna av lite lite så kommer de tillbaka. Samtidigt finns den där pressen, hur ska jag fixa allt? Jag kommer nog inte göra det helt enkelt… kommer jag klara av något alls?

 

Om inte alltför länge är det min födelsedag. De senaste åren har mina födelsedagar gått åt till att känna en ångest… en ångest över att ännu ett år tickat förbi utan att någon ens vänt en blick efter mig, utan att jag ens kommit ett steg närmre det där som ska kallas kärlek.
I några månader nu har jag bävat inför att jag snart ska skriva min ålder med en lite lite större siffra utan att det egentligen är någon skillnad i mitt liv mot den siffra jag byter ifrån.

Det här inlägget blev helkonstigt… demonerna är på jakt efter mig, de har börjat nafsa mig i bakhasorna, men när de verkligen får tag på mig, då kommer orden flöda lättare. Men ack så mycket svårare.

Annons

Ett svar till “På med partyhatten, snart går jag sönder igen”

 1. Elin said

  vännen.. 😦 men jag vill att du ska ha en viktig sak i åtanke. du är så ung!!

  vissa av oss får kämpa lite längre för att uppleva den där självklara kärleken som får världens ur balans. lyckan kommer våran väg också en dag, visst?

  önskar att du kunde gå ut genom ytterdörren med huvudet högt och med ett leende på läpparna, världen kommer att le mot dig. du har så mycket kärlek i dig att det är alldeles sanslöst. tror många avundas dig den. man kan ta på den genom bloggen och dina kommentarer.

  önskar att det var jag som fick möta dig leendes på gatan, du skulle få ett varmt leende tillbaka!

  *KRAM*

  ps. när är födelsedagen? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: