Bara less

juni 7, 2008

Ibland ser jag personer som kallar sig ”hopplös singel” eller ”evig singel” där den gemensamma nämnaren i alla fall är sökandet efter en kärlek som verkar alltför långt borta. Ofta när jag dykerin på sådana bloggar så får jag en känsla där jag känner igen mig, det känns bra att läsa på något sätt, veta att det finns fler i liknande situation… ända tills jag inser att de är långt ifrån lika patetiska som mig. De bara får det att låta som det.

Jag inser där och då att jag inte skulle tveka en sekund att byta liv med dig. Byta det liv som du ändå beklagar dig så väldigt över, jag skulle ge mycket, mycket för att ha såväl ditt förflutna som din nutid. Tänk att bara få ha gått på en dejt någon gång, bara ha fått en blick som säger något annat än det vanliga artiga… tråkiga, tänk att ha fått uppleva en kyss, tänk att ha fått gått en promenad och fått hålla någons hand eller att bara legat riktigt nära någon, någongång.

Men jag inser ganska snabbt att det är få människor som är lika jävla sorgliga som mig, däremot vill vissa människor få det att låta som det ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: