Du är så jävla korkad.

april 15, 2008

Men sluta hoppas nu ditt j-a dumhuvud. Sedan sekund ett har du vetat att det inte funnits någon chans, varför lyssnar du gång på gång till vad hjärtat önskar istället för vad förnuftet säger till dig? En så underbar tjej, är du allvarlig? Det står sannolikt mängder med killar i kö för en tjej som henne och du hamnar om inte sist så åtminstone mer eller mindre sist i den kön. Ta en titt på dig själv så fattar du, du har inget att komma med, det spelar ingen roll vilka som står i den kön, du har ingenting i jämförelse.
Förr eller senare kommer det här göra riktigt riktigt ont, när hjärtat släpper taget. Håll inte fast för länge, det kommer bara att göra ondare när väl smällen kommer. Du kan själv snudda vid känslan, du kan själv känna hur ont det kommer göra när hjärtat förstår vad hjärnan varit medveten om hela tiden, hur tror du då det kommer att kännas om du fortsätter klamra fast vid en dröm som aldrig kommer slå in? Du kommer att förstöra dig själv till slut.

Jordens underbaraste tjej kontra universums största loser… ser du inte att det inte går att få till en ekvation med en lösning av det? Hjärtat, känslor, kärleken kan göra en blind, men det här är så uppenbart att även blinda ser det. Hon kommer aldrig vilja ha något med dig att göra, förstå det. FÖRSTÅ DET!

 

Ibland bara hatar jag mig själv.

5 svar till “Du är så jävla korkad.”

 1. Eliane said

  Hejsan!!
  Så så ligger det till:
  ”Att älska är att riskera att inte bli älskad tillbaka.
  Att hoppas är att riskera att bli besviken.
  Men man måste våga att ta risker,
  för den största risken i livet är att inte riskera någonting.
  Den som inte riskerar något, åstadkommer inget,
  ser inget, har inget och är inget.
  Man kan inte lära sig något, inte känna,
  inte förändras, inte växa, inte älska –
  och inte leva.”

  Kram på dig
  Eliane

 2. Virulence said

  Det ligger säkert mycket i det…

  Kram

 3. tankebubblan said

  Om du inte kan älska dig själv kommer det vara svårt för andra att älska dig. Du är det mest värdefulla du har, sluta hacka på dig själv. Om världen varit elak mot dig måste du stå upp för dig själv. Livet är hårt och ingen annan kommer göra det om inte du gör det först.

  Snälla, sluta baktala dig själv.

  Mycket kärlek
  tankebubblan

 4. Virulence said

  Uttrycken ”Man kan inte älska andra innan man lärt sig älska sig själv” och/eller ”Man måste lära sig älska sig själv innan andra kan älska en” (eller olika varianter på dem) ger jag inte mycket för.

  Det kan ligga ett uns av sanning i uttrycken, men jag har sett dem blivit motbevisade så många gånger att jag vet med säkerhet hur långt ifrån några absoluta sanningar de är.

  Är jag det mest värdefulla jag har? Ärligt talat, måste det vara på det viset?

 5. KÄRLEKSKUGGAN said

  nej..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: