Jag kan förneka mina känslor… but only for so long

april 5, 2008

I mitt huvud vet jag det redan, jag har tittat upp mot stjärnhimlen och sett vad som står skrivet. Jag hade inte behövt göra det egentligen, innerst inne visste jag om det ändå. Jag vet precis vad som kommer att hända och jag kan troligtvis ganska väl anta mer exakt hur det kommer att gå till, och jag kommer att le och låtsas… eller, låtsas, jag kommer vara till hälften ärlig, den hälft som skulle vara till en börda för dig kommer jag inte visa.

Jag vill inte att du ska väcka mitt intresse, jag vill inte falla för dig, vill inte bli kär i dig… för jag vill inte bli olyckligt kär en gång till, jag orkar verkligen inte med det. Kanske vore det bäst att bryta redan nu, när det bara handlar om en vänskap, det kommer att göra ont, men inte i närheten lika ont som om jag låter det fortgå… för du är alldeles för underbar för att jag inte ska falla för dig. Jag har redan börjat tappa balansen.

Kärlek för mig är liktydligt med olycklig kärlek, alltid.

3 svar till “Jag kan förneka mina känslor… but only for so long”

  1. lillsyrran said

    Vackert skrivet.

  2. Virulence said

    Tack.

  3. […] 10, 2008 Jag skrev ett inlägg för en tid sedan och jag har faktiskt funderat på just det inlägget en del de senaste dagarna. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s