Ett mail för dina ögon, som du inte fått se

mars 1, 2008

Jag skrev ett mail.. faktiskt förra lördagen. Men jag skickade det aldrig, skrev ett ganska långt mail som jag sedan sparade som utkast.

Jag vill så gärna skicka det mailet, för min egen skull, vill så gärna förmedla de orden, vill så gärna få det ur mig, jag känner att jagbehöver få berätta, oavsett hur du reagerar.. för hur du än reagerar så är det ett steg i någon riktning för mig, istället för att jag ska stå på ett och samma ställe och trampa mig djupare ned i gyttjan. För mig skulle det vara bra att skicka iväg det, för mig skulle det vara nyttigt att få höra dina ord, oavsett vad det är för ord, även en brutal sanning vore skön att få, att få veta. Men hur skulle du reagera? Den enda anledningen till att jag inte skickat det där mailet är att jag inte velat vara en börda för dig, störa din härliga vardag, vara ett irritationsmoment. Det kommer troligtvis att rinna av dig likt vatten på en gås ganska snabbt… men, troligtvis är det här inte alls vad du behöver just nu.

För min egen skull så vill jag verkligen skicka det där mailet, jag tänker på dig nästan varje vaken sekund, det börjar gå ut över lite väl mycket. Saker under vardagarna som skulle kräva min koncentration, mitt fokus får bara en del av det, kan inte sluta t’nka på dig.. Nu i veckan drömde jag till och med om dig.. jag som aldrig brukar drömma, och att jag dessutom drömde om dig.. hur gick det till?

Jag vill så gärna skicka det där mailet för min skull men.. Men jag vill så gärna låta dig vara där i din lycka med, låta dig få må bra och vara bekymmersfri, inte rubba din vardag när den är så fin.. även om det skulle vara så att det skulle rinna av dig ganska snabbt. För tillfället känns det som priset för det är min egen lycka, jag går sönder lite lite dag för dag, misshandlad av mina egna tankar.

Jag skulle bara vilja berätta, få berättat för mig, skulle behöva tankar och svar för att ens ta ett steg vidare åt något håll, jag tror verkligen jag behöver det här.

Men det tror vet jag att du inte gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: