Åh vad jobbigt.. ännu en lördagskväll i ensamhet..

januari 12, 2008

Ja eller fredagskväll om det nu passar bättre… Jag tycker mig se det både lite här och där, folk får det nästan att låta som något märkvärdigt, kanske tvingas de spendera en hel helg utan vänners sällskap, kanske var det till och med hela tredje helgen i rad det hände! …………………………..

Jag blir ofta förvånad, visst ibland även lite deppig, men oftast blir jag mest förvånad när jag hör/läser sådana saker.. är det inte så helger ska gå till? Jag kan inte minnas senast jag var på krogen.. Jag tror inte det hände någon gång under 2007 men jag ska låta det vara lite osagt.. jag kommer inte ihåg något sådant tillfälle såhär på rak arm i alla fall (konstpaus för personer med väldigt låg humor.. eller dålig kanske..).
Räknar jag bort familjen så kan jag inte komma ihåg alls när jag senast umgicks med någon, som inte är familj/släkt, under en helg senast.. eller ens en helgdag..

Men jag känner mest en likgiltighet över allt det här. Ja, jag skulle hellre vilja hitta på något med vänner istället för att sitta här, men jag har på något sätt vant mig med att det är såhär. Helger spenderas hemma lite slött framför en skärm förhoppningsvis tittandes på en bra film.. i bästa fall med familjen som sällskap. Det skulle säkert vara roligare att hitta på något annat med vänner, men det funkar det här med.. jag har inte så många val direkt.

 (till alla (lätt överskattning kanske..) som vill skriva kommentarer kring hur det är mitt eget fel och hur jag får skylla mig själv så kan ni skippa det, jag köper ert resonemang rakt av utan att ha läst det… och jag vet att jag t.ex skulle kunna gå på krogen ensam också, men det är verkligen inte jag.)

2 svar till “Åh vad jobbigt.. ännu en lördagskväll i ensamhet..”

  1. Johanna said

    Har läst hela din blogg….
    a_blackangel@hotmail.com

  2. Virulence said

    Och jag har läst alla dina kommentarer 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: