Din tystnad ekar i mitt huvud

oktober 25, 2007

Jag har nog skrivit mina sista ord till dig. Om du skulle ta kontakt med mig så skulle jag svara, och jag skulle göra det väldigt gärna, men jag är tämligen säker på att du inte kommer ta den kontakten. Jag orkar helt enkelt inte skriva till dig för att antingen mötas av inget svar alls eller så mötas av lite lätt artiga svar som snabbt utvecklas till något undanflyende, något du plötsligt måste göra.

Jag har nog skrivit mina sista ord till dig för.. för jag tycker så mycket om dig.. därför klarar jag inte av hur du behandlar mig.. Jag hatar att vara en börda för någon, att vara en vagel i någons öga, vara ett irritationsmoment. Jag vill bara väl och jag försöker att bara vara snäll och trevlig.. blir det fel så blir jag ledsen, jag hatar verkligen att vara den där bördan, speciellt när det gäller någon jag faktiskt tycker om.

Jag skriver att jag ”nog” skrivit mina sista ord till dig för jag vill inte fatta något överilat beslut. Detta kan visserligen inte kallas överilat.. en smärtsamt långsam process känns det som.. men jag vill vara säker, vill veta helt säkert när jag bryter med någon, någon jag tycker om så mycket. Någon som tycker om mig så lite.

Det är verkligen déjà vu, på så många sätt.. Jag slår vad om att jag skulle kunna få till mer eller mindre samma utgång den här gången.. jag slår vad med mig själv men jag antar inte vadet. Det skulle bara innebära att du vore tvungen att offra några minuter till på mig, och det vet jag att du inte vill, jag förstår det, du behöver inte säga något.. och jag tänker respektera det. Jag vill så gärna prata med dig, men jag vill framförallt att du själv ska vilja det, vilket du inte gör, då ska du självklart också slippa det.

Tack för…. hmm…. tack för, en liten stunds hopp.. eller något i den stilen. Tack, och farväl.

2 svar till “Din tystnad ekar i mitt huvud”

  1. Moysan said

    Hej, vet du vad, har själv känt mig i samma situation.. och jag vet att du säkert inte vill ha något råd, specifikt inte från någon dom säkerligen inte känner dig.. men ibland.. när jag misströstar.. och tror att vissa eller bara folk i allmänhet.. tycker illa om mig.. så har jag fått rådet att säga vad man känner, verkligen allt. Även om det gäller bästa vännen.. bara säg vad du tycker för sannorlikast är att personen du tänker på inte vet, och vad jag fått lära så är inte alla speciellt duktiga på tankeläsande.. det rådet har hjälpt mig väldigt mycket, kanske det kan hjälpa dig också lite..?

  2. Moysan said

    Oj.. hamnade den här komentaren här också.. konstigt..:O

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: