Se mig i ögonen och säg mig: Ser du personen som står bakom mig? .. Jag är en skugga.

oktober 18, 2007

Jag tyckte tycker så jäkla mycket om dig… varför? Det borde ju inte ens vara möjligt.. Men redan från första korta stunden vi utbytte ord med varandra så insåg jag att jag tyckte om dig mycket. I ärlighetens namn har det inte blivit så mycket mer än det.. Några gånger bara… Inte så mycket, men så enormt mycket för mig ändå.. Det har betytt så väldigt mycket. Du är en så fantastiskt härlig människa det jag fått lära känna av dig, bara att höra från dig har gjort mig glad. Fan också, varför ska mitt hjärta ha svängdörrar.. du behövde bara knacka på dörren så var du redan inne, djupt i mitt hjärta. Men svängdörrar har ju den egenheten att de funkar åt två håll, du försvann lika snabbt som du dök upp.

Jag tycker om dig så mycket, jag skulle så otroligt gärna vilja ha dig som vän. Som en nära vän. Jag tror inte du ens känner i närheten samma för mig. Jag tror ärligt talat du knappt ens kommer ihåg mig. Jag har försökt nu, flera gånger.. med tanke på hur mycket mod jag behöver samla på mig för att ens försöka en gång så är det massvis med gånger för mig. Jag har försökt men du har bara tittat igenom mig. Har jag hejat så har du tittat rakt igenom mig och hejat på någon annan, gått rakt igenom den skugga jag är. Så känns det.

Jag känner igen det här för väl. Du uttrycker inga elaka ord, du heller.. ni låter tystnaden tala och den säger så mycket värre saker än man kan finna i ens den hårdaste av ordböcker.
Du är tyst.. jag fyller i luckorna själv, jag gör det och jag hatar mig själv. Jag hatar mig för du visar vilken bild du har av mig. Jag hatar mig för det, och jag hatar mig för att jag när jag fortfarande sitter här ändå tycker om dig.

Så jäkla mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: