Upp….. och ned…

oktober 15, 2007

Idag var en dag då jag inte behövde känna mig så ensam.. det var för att jag inte var så ensam.. Det handlar om en dag visserligen, och det handlar om mindre än det låter (och då låter det säkerligen inte så mycket heller..). Men små små guldkorn är lätta att se i mörkret och jag är tacksam för de som ens offrar en liten minut av sin tid på mig. Därför var den här dagen, även om den inte i det långa loppet gör så stor skillnad, betydelsefull för mig.

Jag kom hem, lite trött men fylld av energi… eller.. lite mod kan vi kanske kalla det. Jag sträckte ut en hand.. till någon jag tycker mycket om.. jag möttes av en ignorering.. kanske till och meden markering av att personen i fråga faktiskt ignorerade mig.
Det var inte första gången.. även om jag inte riktigt intalat mig själv det tidigare.. inte på samma sätt i alla fall.. men ikväll blev det tydligt.

Hate me.

2 svar till “Upp….. och ned…”

  1. Moysan said

    Nu har jag läst många av dina inlägg, och det är få av dem som jag inte känner igen mig i, jag vill inte lägga mig i och besvära men jag är nyfiken och jag vill att du ska veta, även om det inte är en tröst.. att du inte är ensam..

  2. Virulence said

    Du besvärar inte och du lägger dig inte i. Är du nyfiken så välkomnar jag dig mer än gärna att fortsätta läsa.
    Som du skrev i din första kommentar, å ena sidan är det trist att någon känner igen sig.. men samtidigt känns det lite bra.. just att inte vara ensam om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: