Ingen alls

oktober 11, 2007

Jag känner igen det så… jag känner….. igen……. Jag känner… det…. igen… Det är farligt, en person pratar om någon utan att nämna namn, genom att bara beskriva en situation, en händelse, vem en person var.. kanske vad som varit.. vad som kunnat bli..
Det är farligt, för det nämns inget namn. Jag kan känna igen mig. Mina önskningar kan känna igen sig, i teorin skulle det kunna vara mig det handlar om, jag skulle vilja det… men det gör inte det.. det vet jag, utan att något namn har nämnts och trots att jag känner igen mig.
 

Jag känner igen det här.. för jag skulle vilja vara någon… istället är jag ingen alls.

2 svar till “Ingen alls”

  1. Moysan said

    Hej.. jag vet inte vem du är.. jag vet inte hur ditt liv ser ut och jag vet inte hur jag bör uppfatta dig egentligen, men av någon konstig anledning hittade jag din blogg här och jag måste säga att… trots dina texter.. trots allt är jag glad att jag hittade din blogg… jag hoppas du inte kommer hata mig för att jag komenterar och visar intresse..
    Jag är glad att jag hittade någon som känner ungefär som jag, det är både jobbigt men skönt att veta att man en gång, någon gång inte är ensam

  2. Virulence said

    Jag hatar dig inte för att du kommenterar och visar intresse. Tvärtom. Du offrade några sekunder på att skriva en kommentar och det är jag tacksam för.

    Förstår vad du menar med din sista mening.. någon som känner lika.. eller det räcker egentligen bara med, liknande, ger ofta en liten liten dos av någon positiv känsla.. Att känna att man åtminstone inte är ensam om sina känslor.. åtminstone inte till viss del..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: