Everything that has a beginning has an end..

augusti 31, 2007

Mycket är mitt fel, gällande mycket. Jag vill bara väl och försöker oftast att bara vara snäll. Men.. om du kan få någon annan, populärare, bättre människa att vara snäll också, varför nöja sig med mig?

Såg förresten att hon tagit bort mig från msn igår… ingen aning när hon gjorde det, men eftersom jag kollat lite då och då så antar jag att det hänt någon gång de senaste dagarna. Det vore ju lägligt om det hände i..
Men det gjorde ont att hon dröjde så länge med det, troligtvis var jag en sån där oinloggad som låg någonstans mitt i en låång lista som hon knappt ens märkte, det gjorde lite ont att hon tog bort mig, men det hade jag räknat med. Det var ju jag som bröt kontakten.

Jag var inte… fin nog för henne.. populär nog.. Jag var lite för mycket av en loser. Det smärtar att hon aldrig egentligen brydde sig, hon låtsades några sekunder men spädde på det rejält och hon fick mig att tro. Jag trodde på hennes ord.. jag borde ha lärt mig att inte göra så dumma saker. Mitt hopp om någon som henne som skulle bry sig, offra tid på mig, ge mig den vänskap jag behövde.. mitt hopp lurade mig. Jag ville så gärna att det skulle vara sant. Men jag hade kunnat räkna ut det långt innan hon ens skrev något till mig. Självklart var jag inte god nog för henne.

Jag beskrev för henne hur svrt det var för mig.. att jag ville, men att jag hade svårt föratt ta de första stegen.. jag kämpade och tog de första stegen några gånger när hon mådde dåligt.. Ville finnas där för henne. Första gången kändes det initiativet uppskattat.. de andra (relativt få) gångerna, kändes det bara som jag var en börda, ett störande moment.

Jag gjorde det för att jag tyckte om dig, för att jag brydde mig om dig och inte ville se dig ledsen. Men hade du bara sagt åt mig att låta bli, att du inte ville ha något med mig att göra där och då så hade jag förstått det. Det kanske t.o.m hade besparat mig tre-fyra månaders illamående över hela soppan.

Men nu har du också tagit bort mig, det är bra, det rev lite i något gammalt sår, men jag hoppas att det här var början på sista kapitlet. Hoppas att det slutar här.

Annons

6 svar till “Everything that has a beginning has an end..”

 1. katy said

  asså jag vet ju inte hur gammal du är…men som teenager är d ju viktig att man är populär och allt sånt skit. man vill ha en pojkvän som är snygg och populär osv… och man skita nästan i hans charaktär…men ju äldre man blir desto viktiga blir killens insida. då vill man ha en kille som är snäll och trevlig och förstående…
  när vi har hittat oss själva är vi inte lika beroende av vår omgivnings åsikt. då är d enda som räknas vår åsikt om vad som är bra, dåligt, rätt, eller fel. då vågar man göra sin egen grej utan att lyssna på vad andra säger.
  ge inte upp leta efter kärleken. tjejer i din ålder är inte tillräckligt mogna än för att förstår att d är snälla killar som man kan lita på och som man kan planera en framtid med.
  människor är komplicerade och ganska konstiga. men man kan inte ändra dem…det enda man kan göra är att välja sina kompisar rätt och skapa sin egen lilla värld.
  kram

 2. Virulence said

  I mina tonår så var inte popularitet så viktigt, om de jag tyckte om tyckte om mig så var jag populär nog, jag resonerar på samma sätt idag. Drömde om kärleken gjorde jag visserligen, det gör jag också idag med.

  Jag är nog snäll, trevlig och förstående, kanske lite blyg ibland innan jag lärt känna en tjej men.. Jag har hört så många gånger att det är insidan som räknas, som verkligen räknas.. Så gott som alla påstår det. Och jag får höra så ofta att jag har en fin insida, får höra så många positiva egenskaper.

  Men ekvationen går inte ihop, min fina insida tar mig ingenstans.. kan du förstå mig om jag börjar tvivla på det där som alla påstår?

  Det finns många mogna tjejer som åtminstone är ”kring” min ålder.. Ofta är de tyvärr något år äldre, de jag faller för.. Och det är inte många äldre tjejer som vill ha en yngre kille.. även om det kanske bara handlar om ett eller två år.. Däremot 7-10 år äldre, det går utmärkt.. Men jag är ett år yngre, då duger man utmärkt som ”vän” istället..

  Och tro mig, jag älskar att få vara vän med så underbara tjejer.. men jag skulle vilja uppleva kärleken, skulle åtminstone vilja få en chans, vilja få känna hur det är..

  Människor är komplicerade, men det finns ju alla sorters människor.. därför har jag alltid tyckt att det borde finnas någon tjej därute som skulle kunna falla för mig.. det låter ju logiskt på något vis.. men än så länge har livet lyckats motbevisa mig.

  Kram

 3. katy said

  tack så mycket för dit svar,
  jag förstår att du tvivlar på hela den ”det är insidan som räknas”- grejen. det gör jag också om jag ska vara ärligt. men det är nog nånting sant med det.
  Ge livet mer tid för att bevisa att det finns en tjej där ute som kommer falla för dig. jag är säker på att hon finns ngnstans. gå ut…gå på fest eller nått. kanske du hittar henne där…
  det finns ju så många ställen du aldirg har varit… 😉

  kram

 4. Virulence said

  Jag har hört något som låter bättre.. och mer sant.. ”Utsidan ger insidan en chans”… Vilket ju betyder att en snygg kille som har ful insida kanske dumpas efter någon/några månader, men han kommer ju få en ny chans av nästa tjej.. eftersom han har en fin utsida.. Men någon som inte har lika fin utsida kanske aldrig någonsin får en chans.. Och då spelar det ganska liten roll om insidan är det viktigaste, för du får aldrig se den =/

  Livet ska få lite mer tid, hur mycket får framtiden utvisa men, ett litet tag till orkar jag.

  Fest, kanske.. men, jag hängde ganska mycket på t.ex krogen förut, och det har då aldrig lett fram till ens min första kyss så.. jag vet inte..

  Kram

 5. katy said

  tycker om det med ”Utsidan ger insidan en chans”…det paasar nog bättre.

 6. Virulence said

  Det gör det… och på sitt sätt så säger det att insidan spelar ganska liten roll.. För jag kan vara hur underbar som helst, har jag inte en utsida som ger mig en chans att visa min insida så kommer världen aldrig få se den insidan.. oavsett hur vacker den är..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: