Pathetic

augusti 26, 2007

Det är lördagskväll, jag ligger på en soffa i ett datarum och lyssnar på musik på lite för hög musik. Jag ligger och fingrar på en tennisboll, lite småsmutsig och väldigt välanvänd, sömmarna har börjat släppa nästan runt hela bollen. Jag ligger och tittar på tennisbollen och jag ser min framtid. Inte i en tennisboll. Jag ser min framtid i en lördagkväll i ensamhet lyssnandes på musik som stimulerar de känslor som är nära till hands. Känslor kring ensamhet, alienation. Jag är nere ikväll, det var förhållandevis längesedan jag hade en sån här kväll, allt över en vecka känns som länge med sådana här känslor.

Jag lyssnar på musiken, tittar på tennisbollen, vill bara gråta. Jag gråter inte. Inte än, känslan av apati måste släppa först, kanske gör den inte ens det. Tennisbollen faller till marken, det finns ingen att lyssna. Eller det är fel, alla kan lyssna. Det finns ingen jag kan öppna mig för, trots att ett fåtal redan vet.

Jag tänkte mörka tankar nyss, de hann bara inte bli mörka.. jag gjorde dem färglösa med hjälp av min håglöshet. Jag vet inte ens varför jag tänkte de tankarna, inte den här gången, de är ändå en bit från att bli realitet. Kanske beror den här kvällen på lite sömn.. eller, obefintlig sömn.. kanske det.. Men det slutar ändå alltid såhär, oavsett mängd sömn. Det är bara en tidsfråga.

2 svar till “Pathetic”

  1. Matilda said

    Hejsan! Beundrar din sida…det värsta är att allt du skriver…känner jag igen mig i..Jag känner precis som du….Jag orkar inte med det längre

  2. Virulence said

    Hej, tack för din kommentar. Jag försöker inbilla mig själv att jag måste orka med, för för varje dag som går så kanske jag kommer en dag närmare lyckan eller kärleken.

    Egentligen vet jag knappt om jag tror på det, men jag hoppas i alla fall.. när hoppet tar slut tar också min ork slut.. Det vore så mycket enklare att ge upp, ibland känns det som det skulle vara så skönt att bara ta ett djupt andetag och sedan ge upp.. Men jag längtar och jag hoppas så.. speciellt på kärleken.. därför kan jag inte ge upp än.. jag vill så gärna få uppleva den där kärleken..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: