Det vore så mycket enklare om jag kunde låta bli att tycka om så många.

juli 31, 2007

Det är bäst på det här viset.. antar jag… jag är menad att vara ensam och jag är för komplicerad.. Väldigt enkel, men ack så komplicerad.

Många människor verkar vara så underbara… men de är lite för populära, jag passar aldrig in, är för liten, syns inte, förstås inte. Det är okej.. antar jag… Vad som gång på gång kväver mig är det där förbannade hoppet, jag vill ju också vara lycklig, vill ju också vara din (syftar inte på någon speciell) vän, vill också få en liten liten liten tårtbit av din uppmärksamhet, jag lovar, att isåfall skulle du få en stor tårtbit tillbaka.. om du ville alltså.. Men det är hoppet inom mig som talar, innerst inne inser jag nog hur omöjligt det är.. det är det som är det jobbiga med livet, det är så verkligt.

Man kan se sina drömmar, till och med vara fysiskt nära sina drömmar, men ändå alltid så långt bort. Man kan se ett liv, eller en del av ett liv, som man aldrig kommer få uppleva. Ibland offras det en sekund på en sådan som mig, jag vet inte varför, kanske är det ett elakt trick av någon gud som jag inte tror på.. För att höja mitt hopp igen och lika snabbt ta det ifrån mig.. få mig att lyfta på fötterna, placera en matta under dem och sedan snabbt rycka undan den.

Måste ni vara så underbara? Måste ni vara så j-a fina så jag trots allt inser att majoriteten av den här planeten är god. Kan jag inte få tro att mänskligheten är ond istället? Det skulle vara så mycket enklare. Ni är så underbara, om och om och om igen, jag vet inte om det är ännu ett hån från någon högre makt men… Jag är ingen alls, en nolla, en loser, en sådan som du inte ens kommer se om du vänder blicken mot mig. Det är en vacker värld, som till och med har plats för fula ankungar, men de osynliga.. de har ingenting här att göra.

I pray someday the sun will shine on me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: