De försvinner, en efter en.

juli 2, 2007

Tänk om hon kunde tycka om mig med, offra en tanke på mig med.. sådär som hon låtsades göra i ungefär två veckor.. det värmde.. Nu gör det bara ondare och ondare varje gång hon ser människa efter människa efter människa men aldrig ser mig..  Hon som skulle hjälpa mig förbi eventuella hinder sade hon, hon som bedyrade sitt tålamod, som som sagt räckte i två veckor..

Jag gjorde helt enkelt misstaget att jag litade på orden.. Men jag sa precis som det var, om jag stöter på samma hinder femtioelva gånger så kommer det krävas mycket tålamod för att hjälpa mig.. Men du måste se framsteg, och för mig kommer det ta tid, om jag ens kan fixa det på egen hand.. Men det har du inte tålamod för.

Jag kräver i n g e t av någon, jag gör nästan hellre raka motsatsen, avskärmar mig lite, ber inte ens om hjälp n’r jag behöver det.. Men när du sa att du skulle hjälpa mig så rodde jag på det.. du fick mig att känna mig omtyckt för den jag var, fick mig att känna att det gick att tycka om även misslyckade mig.. Du fyllde mig med falskt hopp. Jag märkte det så tydligt när vi inte hört något från varandra på några veckor eller så, när du mådde lite dåligt.. jag försökte stötta.. jag kände hur ovälkommen jag var.. Jag har bara försökt vara snäll och omtänksam, men du behöver inte stå ut med mig om jag är så jobbig, men snälla lilla du, säg det rakt ut istället då. Fyll mig inte med det där falska hoppet.. för jag klarar inte det.

Du borde veta hur mycket jag längtar inte bara efter kärlek utan också efter en sådan vänskapsrelation som du erbjöd, du gav mig nästan precis vad jag ville ha, vad jag behövde.. för att sedan bara ta det ifrån mig på en gång.. Det kändes som du hjälpte mig upp för att knuffa mig ned igen.

Jag bedövar mig själv nu istället.. jag tror inte någon kan gissa hur.. Men jag ser helt enkelt till att göra vardagen sådär monoton, grå, trist och.. instängd, som den var tidigare under en period… Jag avskärmar mig nästintill totalt, men det håller åtminstone tankarna borta för det mesta.. inatt är ett undantag.

Inatt är en natt då jag faktiskt skulle kunna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: