Jag vet inte om jag vill till himmelen, men dö, det är en annan femma..

juni 6, 2007

Idag skulle jag ha blivit fri från en massa tyngd som legat på mina axlar, det blev jag också. Men nu sitter jag här och har bytt ut ett ok som legat på axlarna ett bra tag nu mot ett annat, jag börjar helt enkelt må sämre och sämre igen. Det var kanske väntat.

 Det var kanske bra att jag försvann lite igår, för jag tror inte det hade varit bra för mig att vara där och självdö, smältas sönder och rinna genom marken långt ned i underjorden. Det lilla jag såg idag räckte långt.

Jag känner mig väldigt likgiltig just nu, det är både bra och dåligt. Dåligt för risken är att det vänder till det negativa, det är en ganska överhängande risk. Men jag känner just nu att det vore inte så dumt att dö egentligen, jag står vid gränsen mellan en känsla av likgiltighet inför döden och en dödslängtan. Jag vet redan hur jag skulle göra det, jag vet hur jag skulle avsluta mitt liv, och jag har varit inne på det.. inga tabletter och inga handleder, det känns för ostabilt. Tabletter och att skära mig har jag aldrig gjort eller ens övervägt, det har inte kännts som det skulle räcka. Jag har funderat på att om/när jag tar livet av mig använda mig av en kniv också, sticka mig själv i magen precis innan jag gör vad jag tänkt. På så sätt borde en relativt säker död bli en väldigt säker död. Ska jag stå vid livets yttersta kant vill jag inte att min död ska bli ”ett rop på hjälp”, utan då ska jag dö.

Det är fördelen med att ha haft självmordstankar förut, även om det var ett tag sedan jag hade dem, jag är bekant med känslan och det mesta är redan planerat.

Jag gillar den här bloggen, här kan jag må illa och vara precis den värdelösa, oälskade patetiska människan jag är utan att någon ska behöva låtsas bry sig, det känns bra, för jag är så jävla less på att bli besviken. Och mig själv kan jag inte bli besviken på, för jag vet hur extremt värdelös jag är.

6 svar till “Jag vet inte om jag vill till himmelen, men dö, det är en annan femma..”

 1. Al Leong said

  Det är slut.

 2. Virulence said

  Allting är relativt.

 3. kärlekskuggan said

  jag orkar inte läsa vad andra skriver, speciellt inte på nätet, ifall jag läser något, så ska det gripa tag om mig, det ska finnas något mer än bara skrivna ord. det du skrev, nu kanske jag inte ens minns det när jag vaknar imorgon, om exakt vad du skrev, men jag kommer att kunna minnas känslan du gav mig på sättet du skrev det på, och den starka känslan om att jag inte tyckte att du var värdelös, för du fick ig att orka läsa, att orka tönka mig hur du såg ut medan du skrev det, skrev du det snabbt eller sakta? jag tror att du skrev det snabbt.. jag tror att du är smartare än vad du vet om, för det känner jag i dina ord, inte på syftet med dom, utan på sättet du skrev dom.. i mina ögon är du inte värdelös.

 4. Virulence said

  kärlekskuggan: Det var över ett halvår sedan jag skrev den där texten så jag kommer inte ihåg om jag skrev det snabbt eller långsamt, men jag skrev det högst troligt snabbt. För jag skriver ofta genom hjärtat, då behövs det inte så många pauser, framförallt inte så långa..

  Smart.. vad är smart? Och om vi låtsas att jag är smart… spelar det någon roll? Egentligen?

  Tack för din kommentar i alla fall, den värmde, I promise.

 5. KÄRLEKSKUGGAN said

  oj oj oj.. om du bra viste hur perfekt jag precis skrev till dig.. jag höll på att skriva med mitt hjärta till dej i ca 20 minuter… jag skrev å skrev..jag gav allt..ALLT”!!! JAG GAV DIG HOPP..OCH FÖRKLARINGAR PÅ VAD DU KAN GÖRA.-

  MEEEEEEEEEEN JAG KAN INTE SKRIVA OM DET..MIN INTERNET HÄNGDE SIG OCH JAG BLIR SÅ ARG…ATT JAG KOMEM RINET KUNNA SKRIVA DET SÅ PERFEKT IGEN-..FÖR JAG SÖG UR ALL MIN KRAFT TILL ATT SKRIVA DET TILL DEJ… ÅÅÅÅ

  JAG VILL BARA ATT DU SKA BÖRJA KÄNNA..ATT DU HAR INGET ATT FÖRLORA.. LIVET ÄR HEMSKT.. DU MÅSTE INTE VARA VÄRDEFULL… FÖR ATT SKRATTA ÅT DIG SJÄLV.. MÅ BRA.. SPELAR DET NGN ROLL ATT VARA VÄRDEFULL? HMMM EINSTEIN VAR DET.. JAG VET INTE OM HAN KÄNDE SIG VÄRDEFULL.. DET ÄR VÄL DET ALLT HANDLAR OM.. MAN KAN VARA ALLT ..DET DÄR SOM TYDER PÅ ATT MAN ÄR LYCKLIG..MAN HAR ALLT ..ALLT MAN VILL.. LÅT OSS FANTSIERA ATT VI OXO HAR DET.. ÄNDÅ HADE VI KANSKE KÄNT OSS VÄRDELÖSA.. JAG KÄNNE RMIG INTE VÄRDELÖS.. MEN JAG KÄNNER EN PERSON SOM GÖR DET.. I MINA ÖGON ÄR HAN INTE DET.. MEN DET FÖRÄNDRAR INMGET… JAG TYCKER TT DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA SIG VÄRDELÖS.. JAG TYCKER OXO ATT MAN SKA UTNYTTJA DEN KÄNSLAN.. TILL ATT VÅGA GÖRA NGT ANNORLUNDA.. VÅGA ANVÄNDA DEN STYRKAN AV ATT KÄNAN SOM MAN GÖR TILL NGT MER.. JAG TYCKER ATT RESA GÖR MKT,, INTE TILL TURSIT STÄLLEN..UTAN BYAR..GÖMDA STÄLLEN, PARADIS…
  JAG HAR SÅ ONT I HANDEN NU..AJ AJ.. Å JAG FICK INTE SKICKA DIG MITT INLÄGG SOM JAG VILLE:( MEN.. MEN.. JAG TROR PÅ ATT DU ÄR EN VÄRDEFULL MÄNNISKA.. HALLÅ HAR DU KAPAT DENNA BLOGG.. DEN ÄR VÄRDEFULL! FÖR MIG IAF… JAG SKA DRICKA GOD COCA COLA NU:) SUGEN PÅ GODIS OXO.. MEN JAG FÅR NÖJA MEJ ME KYCKLING:o) SKA KÖPA GODIS SEN.. DU .. JAG UNDRAR HUR GMMAL DU ÄR? HAR INGEN ANLEDNING TILL DET.. BARA UNDRAR..

  DU HAR INGET ATT FÖRLORA.. KÄNSLOR ÄR TILL FÖR ATT UPPLEVVAS.. IGNORERAS..TOLKAS.. UPP TILL VAR OCH EN..:) JAG VET BARA ATT ÄLLT ÄR MÖJLIGT OM MAN VILL ATT DET SKA VARA DET .. VILL MAN INTE SÅ WHAT THE FU*K… DET MÅSTE INTE BLI DET DÅ.. DÅ FINNS DET SÄKERT NGT VIKTIGARE.. MEN VI KOMEM RÄNDÅ DÖ.. DETTA E INGET EVIGT ÄNDÅÅ.. SÅ VARFÖR INTE HÄNGA KVAR Å SE PÅ VÄRLDEN..

  GE DIG UT IMORGON OCH BARA TITTA PÅ FOLK…VÄLJ UT NGRA DU VILL TITTA PÅ..OCH LÄS DOM FÖRSÖK SE NGT ME DOM..BARA TÄNK.. D RÄCKER..

  CIAOS

 6. Virulence said

  Kärlekskuggan:

  Jag känner igen det där, inte att mitt internet eller min dator eller liknande hängt sig. Men att inlägg eller kommentarer (oftast långa och som det känts, välskrivna) försvunnit. Enormt irriterande är det.

  Hmm… inget att förlora… nä det stämmer nog.

  Jag vet inte om jag vill svara på hur gammal jag är eller andra liknande personliga frågor. Jag vill gärna kunna skriva lite som jag vill här och vill därför värna lite extra om min anonymitet.

  Varför inte stanna kvar och se världen istället för att ge upp?

  Om du såg världen med mina ögon i mina svartaste stunder så skulle du förstå. För tillfället är jag helt likgiltig snarare så… lite annorlunda då..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: