Biktbloggen

juni 5, 2007

Idag ljög jag. Jag drog visserligen mitt strå till stacken men jag ljög, gjorde så mycket jag kunde men flydde sedan ansvaret och domen genom att ljuga mig lugn. Det var en vit lögn, ganska liten egentligen.. men för mig känns den stor, och jag hatar mig själv för det. Jag är inte en människa som ljuger, vita lögner drar jag väldigt sällan och gör jag det så ska de vara små, så oerhört små så att det nästan inte spelar någon roll om man säger sanningen eller lögnen, det påverkar inte så mycket.

Men idag påverkade det lite.. inte så mycket men lite.. bara för att jag är och var en liten, rädd människa utan något som helst självförtroende. Eftersom jag ljög idag kommer jag också måsta ljuga imorgon, jag har bara mig själv att skylla för det. Men sedan får jag andas igen, snart är oket borta, kanske lämnar det oket plats för ångest, depression och massor av tårar, jag vet faktiskt inte, men det ger mig åtminstone en chans till något annat.

Sannolikheten för att en börda byts ut mot en annan är ganska hög, men förhoppningsvis är nästa börda något lättare att bära.

Forgive me father for I have sinned.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: